vad tuggummi ska jag tugga för att hjälpa sura uppstötningar ?

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-01-12
Sura uppstötningar är en icke-livshotande tillstånd som bäst beskrivs som en okontrollerbar uppstötningar . Svalde föda eller dryck åker tillbaka upp från magsäcken till matstrupen , tända ofta irritation i halsen , tillsammans med matsmältningsbesvär . Symptomen varierar från rapningar och heshet till svår illamående och kräkningar. Förutom de många over-the-counter rättsmedel för att lindra sura uppstötningar , det finns lika många hushåll förebyggande lösningar . En av de mest populära naturläkemedel är att tugga tuggummi för att hjälpa till naturligt urholka en möjlighet till en syra reflux flareup .

ett naturläkemedel

Blogg-savvy föräldrar och läkare är överens om att tuggummi efter stora måltider hjälper till att förhindra syra reflux genom att stimulera produktionen av saliv som neutraliserar syran och naturligt hjälper till att späda ut och smälta innehållet i magsäcken .

optimal effekt

mekanik tuggar åtgärder uppmanas saliven stimulans som gör jobbet att hjälpa till att stävja en attack syra reflux. Men vissa typer av tuggummi utföra uppgiften snabbare och bättre än andra. Eftersom du ska tugga tuggummi i minst 30 minuter , det är bäst att välja ett märke med bevisad lång smak . Populära märken som Dentyne och Wrigley 's Big Red och Juicy Fruit håller i allmänhet sin smak för högst en halv timme .

storlek ( och konsistens) frågor

kubformade , mjukare nyhet tandkött som Bubble-Yum och Bubbalicious är i allmänhet större bitar och därmed bidra utarbeta mer saliv . Och mjukare konsistens gör tugga lättare och ger snabbare resultat.

Effektiv Flavor

Den respekterade online medicinska källa WebMD . com föreslår sura uppstötningar drabbade undvika att välja pepparmint-eller mynta smaksatt tuggummi , eftersom smak egenskaper är inte lika effektiva i avkopplande nedre esofagus sphincter .

Oavsett vilket gummi du väljer , för hälsan och bästa resultat är sockerfritt tuggummi rekommenderas .

Previous:hur man förstår alternativa sätt att mitralisklaffstenos reparera Next:hur man hittar en VD som också är en holistisk läkare ?

Relaterade artiklar


 • hur du kan trösta en irriterad vaccinationsstället
 • Hur du tar hydroklortiazid
 • hur man kontrollerar flytningar
 • hur man ska tolka ett test blodkemin
 • hur man kan bli av matförgiftning hos barn
 • skillnaden mellan plasma och blod
 • hur man ökar din ämnesomsättning över 40
 • svåra magkramper hos barn
 • hur man kan undvika huvudvärk under en menstruation
 • hur man hittar en VD som också är en holistisk läkare ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com