Kall laser behandling för nacksmärta

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-02-08
Laserbehandling har blivit en av de mest populära formerna av behandling som används som ett alternativ till medicinering . Ofta smärtfri , med hjälp av teknik som vissa människor skulle klassificera som science fiction , är lasrar som används i tandingrepp , kirurgi , och behandlingen av smärta . För den sista kategorin , kyla lasrar är det bästa sättet

Du behöver : .
Förteckning över standard utvecklingsmässiga milstolpar
. Regelbunden Barnläkaren Utnämningar .
Developmental Screening .
Developmental Bedömning från din skola System ( kan göras innan barnet är i skolåldern ) .
Early Intervention Program .
Individualiserad Education Program (IEP ) .
IEP övergångsplan .
Kopia av personer med funktionshinder skollagen ( IDEA ) .

få en uppfattning

Många olika saker kan orsaka nacksmärta . Till exempel kan nacksmärta orsakas av slitna muskler , gamla skador , eller till och immunförsvaret slåss en förkylning. Däremot kan nacksmärta också orsakas av allvarliga sjukdomar eller mediciner . Det är bäst tala med din läkare om din specifika nacksmärta , och att försöka fastställa orsaken innan några andra åtgärder vidtas . Kall laser kommer att arbeta för att stimulera muskler läkning och smärtlindring , men om muskeln är inte problemet då behandlingen inte skulle fungera.

Professionalism

När du har talat med din läkare eller vårdgivare och de " har gett grönt ljus (så att säga ) för Kall laser behandling för nacken smärta , hitta en klinik som specialiserat sig på denna behandling . Det kan finnas flera i ditt område , beroende på var du bor . Vid beslut som kliniken att använda , uppmärksamma hur professionella läkare och personal . Se till att de förklarar förfarandet , berätta vad du kan tänkas behöva och /eller göra innan behandlingen och förklara alla eventuella risker. Erfarenhet av att utföra denna behandling är också en bra sak att leta efter .

Follow- Up

När du har fått din första behandling för din nackvärk är det bäst att noggrant lyssna till några instruktioner från Kall laser behandling klinik personalen . En av de viktigaste sakerna att veta om Kall laser behandling är att den lämnar huden särskilt känsliga för UV- ljus , så det är bäst att stanna inomhus efter behandling , och om ni måste gå utanför , slitage solskyddsfaktor på de områden som behandlas .

Ofta en enstaka behandling räcker inte , och följa upp behandlingar kommer att behöva planeras . Se till att du håller dessa tider så att den samlade effekten av det kalla laserbehandling inte är förstört .

Previous:nothing Next:ultraviolett ljus terapi för nässelfeber

Relaterade artiklar


 • federala bidrag för gravida kvinnor
 • hur ta hand om en bebis i pediatrisk omvårdnad
 • hur man sterilisera kontaktlinser
 • hur man kan bli av matförgiftning hos barn
 • hur man behandlar en stubbed tå
 • hur man bygger en stark immunitet
 • hur man kan bota hicka
 • hur man ska tolka de nya riktlinjerna mammografi
 • kan klimakteriet orsaka LDL att gå upp ?
 • hur man ska hantera tonåriga berusningsdrickandet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com