Vilka alternativ har jag när jag är gravid och har någon försäkring?

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-02-19
Såvida du arbetar för ett företag som erbjuder koncernen fördelar, är det troligt att din försäkring inte täcker graviditet även om du har en annars omfattande privat politik. Lyckligtvis naturliga förlossningarna centers, Medicaid och program rabatt finns. Alla dessa alternativ har sina fördelar och nackdelar. Utforska dem alla och hitta den som passar dig

naturlig förlossning

Natural hänvisar förlossning till en vaginal förlossning utförs utan epidural eller andra droger för smärta . Enligt en tänkande Woman's Guide för en bättre Birth by Henci goer , epidurals är medicinskt onödiga och faktiskt innebär betydande hälsorisker för både mor och barn. Epidurals lägga också avsevärt till kostnaderna för förlossningen . Certifierade sjuksköterska barnmorska är medicinskt utbildad att leverera bebisar naturligt . Även om en del arbete på traditionella läkarens kontor , de flesta är i privat praktik och accepterar inte försäkringar ändå . Utöver leveransen, dessa barnmorskor ger prenatal och post-partum vård till en bråkdel av kostnaden tas ut av traditionella läkarens kontor.

Medicaid

Några oförsäkrade mammor-att-vara kommer att kvalificera sig för statligt finansierad försäkring via Medicaid. Medicaid fungerar i grunden som mainstream försäkring. Inte alla är elegible. Men det är värt din tid att fylla i en ansökan eftersom gravida kvinnor är en av de särskilda grupper som betjänas av Medicaid. Riktlinjer skiljer sig något från staten och kan hittas genom att kontakta närmaste Institutionen för Familj och barn Services (DFCS). Allmän information kan också hämtas från Internet via Förenta staternas Department of Health and Human Services hemsida.

Rabatt program

En handfull av rabatterade program finns för att hjälpa gravida mödrar oförsäkrade i utbyte mot en månadsavgift. De ger rabatter på specifika tjänster och hävdar att förhandla med hosptials och läkare för att sänka andra avgifter relaterade till förlossningar. De mest populära programmen är Gravid Advantage och Ameriplan. Men gör de ingen garanti för exakt hur mycket pengar de kommer att spara. Mer informatin finns på Americanpregnancy. org .

Previous:nothing Next:hur man undviker botulism från i - hemmet konservindustrin

Relaterade artiklar


 • hur du tar bort en mjuk kontaktlins
 • hur man kan förhindra ärrbildning
 • Hur berätta om du är gravid när du tar p-piller
 • hur man kan hjälpa till att förebygga medicinska missöden med sunt förnuft protokoll
 • hur man förbereder för förlossningsinduktion
 • hur sug i hörselgången
 • hur man skapar positiva affirmationer för förlossningarna
 • geriatriska urinvägsinfektioner
 • naturlig lindring för torra ögon
 • flagnande hud sjukdom
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com