hur man hittar en läkare som är registrerade i presidiet

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-02-01
Ta reda på om en läkare vars mandat och tillhörighet med AMA är alltid en bra idé , särskilt om du har flyttat till ett nytt område eller söker efter särskild specialist . En stor mängd information finns tillgänglig för allmänheten om legitimerade läkare , men det kan vara förvirrande att veta var man ska börja . Här är vad du behöver veta för att få den information du vill
1
Om du har en läkare i åtanke , tala med personalen på läkarmottagningen . Ställa specifika frågor till dina behov , till exempel om läkaren läste medicin och utförde en hemvist , hur länge han eller hon har tränat , om han eller hon har en specialitet , och annan relevant information som du behöver känna till. Det finns ingen anledning att vara blyg om detta . En läkare personal kommer sannolikt ganska vana vid sådana förfrågningar. Om du inte har en läkare i åtanke , hör med lokala sjukhus . De flesta sjukhus har personal som är utbildade på att hjälpa människor att hitta en läkare som uppfyller deras kriterier . De utrustade för att svara på en mängd frågor om en läkare identitet.
2 .
att ta reda på om läkaren är anslutna till AMA kontrollerar AMA ( American Medical Association) hemsida. Denna webbplats anges att det " ger dig grundläggande professionell information om praktiskt taget varje legitimerad läkare i USA . " Om läkaren är registrerad hos AMA är han eller hon förmodligen visas här . Webbplatsen , dock inte ger information om eventuella oegentligheter anspråk eller disciplinära åtgärder vidtas mot läkarna. Du måste gräva djupare om du vill ha denna information.
3 .
Titta på listan med statlig sjukvård styrelser på Internet Health Pilot . Vilken typ av information som finns på varje länk varierar dock från land till land . Vissa stater , som Massachusetts , ge fördjupad information från en läkare licens status , utbildning , specialitet , ombord certifiering , utmärkelser och utmärkelser , professionella tidskrifter där läkaren har publicerat artiklar , samt allmän tjänstefel information som anger om läkaren har betalat en otillbörlig anspråk under de senaste tio åren . Andra stater , till exempel Alaska , endast ger begränsad information , till exempel huruvida läkaren har tillstånd att praxis i denna medlemsstat .
4 .
Om dina önskar ytterligare information om en specifik läkare som inte är tillgänglig på AMA Läkare Välj eller på Internet Health Pilot , kanske du vill överväga att investera $ 12,95 för att få en detaljerad rapport på HealthGrades . Mot en avgift erbjuder denna webbplats information om en läkares specialitet , Medical School , och hemvist , samt detaljerad information om disciplinära åtgärder och certifieringar specialitet . Webbplatsen jämför också läkare i samma område . För närvarande kan du få två rapporter för priset av en . emellertid denna politik kan komma att ändras

tips och varningar


 • Vare sig du en söker en läkare med särskild specialitet eller har en i åtanke , prata med sjuksköterskor på en lokal sjukhus . Sjuksköterskor har oftast förstahandsinformation om en läkares specialitet , kapacitet , olika erfarenheter och även annan personal och patienter är i allmänhet nöjda med läkaren .


 • Previous:nothing Next:hur man kan bli illamående efter operation gallblåsan

  Relaterade artiklar


 • säkraste beslag medicinering för graviditet
 • hur man identifierar mat allergier hos barn
 • hur du korrigerar en förstorad prostata
 • feber topp i barn
 • tidig graviditet och ledvärk
 • hur man ska behandla verkligen svårt eksem i en baby
 • den bästa metoden för att bota varm blinkar
 • hur man kan bli av svamp på huden
 • hur man gör goda vanor
 • säkerhet ledsen ljuslådor
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com