hur man kan få gratis medicinsk rådgivning från online medicinska resurser

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-02-08
Har du hälsa symptom som du inte kan förklara? Håller du säger själv att du behöver träffa en läkare, men du kan bara inte tycks hitta tid? Om du befinner dig i detta dilemma då du kanske vill överväga online medicinska resurser som finns där ute. Dessa är inte en ersättning för ett ansikte mot ansikte läkare besök, men du kanske lär dig några användbara tips medan du väntar på ett möte. I följande steg kommer jag att förklara för dig vilka resurser som finns och hur du kan komma åt dem.

Du behöver :
Förteckning över standard utvecklingsmässiga milstolpar
. Regelbunden Barnläkaren Utnämningar .
Developmental Screening .
Developmental Bedömning från din skola System ( kan göras innan barnet är i skolåldern ) .
Early Intervention Program .
Individualiserad Education Program (IEP ) .
IEP övergångsplan .
Kopia av personer med funktionshinder skollagen ( IDEA ) .


1 .
Det första du kan göra är att få tillgång till online medicinska resurser såsom Doctor 's Lounge , Fråga doktorn , eller DrJoshua. com. Dessa är stora resurser, men de är bara några bland många. Gör en sökning under "be en läkare" och du hittar massor av sevärdheter att erbjuda medicinsk rådgivning. Dessa online medicinska resurser erbjuda grundläggande information om symtom och de kan besvara medicinska frågor som du har.
2.
Annan stor online medicinska resurser att kolla in är Healia. På Healia du kan komma åt information om kliniska prövningar, och den senaste forskningen från medicinska tidskrifter. Healia erbjuder interaktiva gemenskaper där man kan interagera med andra om din oro för hälsan. Du kan dela din kunskap med andra i samhället eller få råd från medlemmar som har liknande erfarenheter. Det finns vårdpersonal tillgänglig som också kan hjälpa dig.
3.
En sak du vill vara noga med att inte göra är att använda dessa tjänster som en ersättning för att se en läkare ansikte mot ansikte . Dessa medel skulle vara den första att säga att de kan ge råd, men du måste faktiskt ses av en läkare. Dessa tjänster kan komma till hands när du bara har en fråga som du vill att fråga men vet att du inte behöver inrätta ett läkarbesök bara att begära att en fråga.
4 .
inte betala för online medicinsk rådgivning. Det finns alltför många webbplatser som erbjuder gratis medicinsk rådgivning att du inte ska behöva betala . Du vill inte bli lurad. Bara betalar för ansikte mot ansikte läkarbesök .


Previous:nothing Next:hur man kan minska nack-och ryggsmärtor från handväskan eller handväska

Relaterade artiklar


 • långsiktig effekt av bakteriell spinal hjärnhinneinflammation
 • smärtsam urinering hos barn
 • psykiska problem relaterade till klimakteriet
 • hur man förebygger intestinal influensa
 • Definitionen av andropause
 • den bästa metoden för att bota varm blinkar
 • Hur får man en vasektomi
 • varför grupp sjukförsäkring är viktigt
 • ägg allergier hos barn
 • hur man mäter längden på en promenadkäpp
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com