hur man kan hjälpa autism med bad Epsom salt

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-02-05
Som en specialpedagog , jag är i ständig kontakt med barn som har autism och deras föräldrar. Jag har sett många olika former av terapi för dessa elever från glutenfri kost i arbetsterapi . Jag har sett många studenter förbättras genom dessa många former av terapi . En sak som verkar hjälpa är att få dessa barn de mineraler och vitaminer som de behöver . Ett mineral som de behöver och är lätt erhållas är magnesium . Detta mineral är ett viktigt mineral som krävs för välbefinnandet hos alla celler i människokroppen . Magnesium är mycket viktigt för hjärnan och muskelceller att ha för att fungera korrekt . Det är sällsynt att en frisk person att ha en magnesiumbrist , men forskning har upptäckt att ofta nog , barn med autism har en brist av magnesium . Ett sätt att rätta till denna brist med mycket liten strider mellan föräldern och barnet är genom Epsom salt bad

Du behöver : .
Epsomsalt
Doseringsmått.
Att mäta skedar.
Badkar .


1 .
Epsom salter är magnesiumsulfat . Magnesium är lätt absorberas genom huden . När börjar dessa bad , börja långsamt och bygga upp . Börja med en tesked Epsom salt upplöst i ett varmt bad . Barnet ska vara i badet i ca 20 minuter . Successivt öka mängden EPSOMSALT används över tiden . En del föräldrar kommer till den punkt att de lägger så mycket som 2 koppar till sina barns badvattnet . Den genomsnittliga brukar runt en u00BC till u00BD kopp EPSOMSALT per bad . Låt barnet att ta ett Epsom salt bad på en daglig basis .
2.
Om av någon anledning barnet verkar mer upprörd efter den första badet eller efter att han /hon har haft flera bad, kan detta innebära känslighet. Detta är lätt tas om hand av bara skära ned på badet för ett par dagar och sedan använda en mindre mängd Epsom salter. Återgå till bara lägga till en tesked salt per bad och successivt ökat över tiden. Målet är att ha en trevlig bad med någon sida reaktioner. För en del barn den perfekta mängden EPSOMSALT är bara en tesked per bad medan ett annat barn kan behöva en kopp Epsom salt per bad. Varje person är unik. . Därför deras behov är unika och
3
medicinska bevis tyder på att bada med magnesium (Epsom salt) kan ha en lugnande effekt på både barn med autism och om barn med ADHD.

tips och varningar


 • Magnesium kan anses giftigt vid doser större än 600 mg per dag. Studier med magnesium tillskott på måttliga doser (200 mg per dag) har inte rapporterat några betydande biverkningar. Kontrollera alltid med din barnläkare innan du påbörjar någon magnesium behandling med ditt barn.


 • Previous:nothing Next:hur man kan bli av hosta i tre enkla steg

  Relaterade artiklar


 • Hur man förbereder din läkare besök
 • tonåringar och buksmärta
 • Hur berätta om dina hormonnivåer är för höga
 • hur man sterilisera kontaktlinser
 • infraröd koagulation behandling
 • frontalloben anfall hos barn
 • hur man ska behandla springmask hos spädbarn
 • palsternacka diet för njursjukdom
 • tidig menstruation information
 • binjurebarkkarcinom hos barn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com