hur man kan minska nack-och ryggsmärtor från handväskan eller handväska

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-02-07
Enligt den amerikanska kiropraktik sammanslutning , mest handväskor väger alldeles för mycket och är en orsak till många nack-och ryggsmärtor . Enligt deras hemsida , " män och kvinnor är ofta inte medvetna om de potentiella hälsoriskerna med bärande en överdriven mängd "saker . " Att bära en påse med påvisbar vikt-mer än 10 procent av din kroppsvikt-kan orsaka felaktig balans . När vandrade över ena axeln , stör den naturliga rörligheten i övre och nedre delen av kroppen " . Lär dig att minska smärta och obehag genom att rätt sorts handväska med rätt vikt för dig med dessa tips .

Du behöver:
Handväska
. Skala.
Tid.


1.
Väg dig medan du håller din handväska och sedan utan din handväska. Bestäm om din handväska väger endast 10% av din totala kroppsvikt vilket är den rekommenderade vikten för en ordentlig handväska enligt den amerikanska kiropraktik Association.
2.
Tänk på vad du för närvarande bär i handväskan och bär bara det du behöver, dvs. plånbok, liten necessär, nycklar, liten planerare eller datum bok, adressbok eller mobiltelefon. Många objekt i en portfölj eller handväska kan elimineras från att dagligen för att minska de hälsorisker som ett tungt väska.
3.
Ta bort alla onödiga filer från din handväska och lagra dem någon annanstans. De kanske kan stanna hemma, i handskfacket på bilen eller du kanske kan kasta många föremål i närheten. Gör samma sak med alla väskor som dina barn kan bära.
4.
Välj en bred fastspänd handtag som kan placeras över hela kroppen såsom en budbärare stil handväska att minska eller begränsa smärta och obehag i nacken och ryggen. En enda hanteras handväska kan ge en onaturlig orörlighet av ena axeln , vilket begränsar rörligheten för den andra axeln samt orsakar ryggraden att kurvan mot axeln.
5 .
Välj en handväska med minimal tung hårdvara på det som bara ger mer tyngd i påsen och ökar mängden vikt du bär runt dagligen. Det finns många handväskor och portföljer på marknaden så , ta dig tid att välja den bästa för dig .
6 .
Ställ din handväska ned så mycket som möjligt för att minska smärta . Ju mindre extra vikt du bär runt varje timme hjälper till att minimera smärta i nacken och ryggen områden .
7 .
Rengör din handväska ut veckovis och ta bort alla nödvändiga föremål såsom kvitton , mynt , barnen föremål etc. , som tenderar att ackumuleras och lägga onödig vikt för din nacke och rygg .


Previous:nothing Next:hur man lär sig om astrologi

Relaterade artiklar


 • hur att lämna hemmet och äta hälsosamt
 • svår åksjuka hos barn
 • Hur man vet om en nära anhörig har Alzheimers
 • hur man kan stoppa hicka den beprövade sätt
 • Hur vet de nya teknikerna i mastektomi kirurgi
 • alternativ behandling av Gardnerella vaginit
 • hur man tvättar ditt knä efter operationen
 • Hur säker är Tylenol spädbarn droppar med paracetamol?
 • typ av slät hjärtmuskeln
 • hur man vet vilka läkemedel är säkra att ta innan mastektomi kirurgi
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com