hur man lär sig om astrologi

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-02-07
Astrologi är ett verktyg för att hjälpa oss att se oss själva och andra på olika sätt. Astrologi är en av personlighetsstruktur, och den väg i själen. Astrologi är en av många nycklar som passar dörren till omedvetna så att vi kan få en glimt av vilka vi är och vår plats i universum. Astrologi är en andlig vetenskap som innebär kopplingen mellan de större universum utanför oss och den personliga universum inom oss. Alla vi är inblandade i samma process av soul utveckling och tillväxt. Planeterna i vårt solsystem har vissa vibrationer som vi reagerar på omedvetet. Vi kallar dessa vibrationer drifter eller böjelser, men eftersom de är uppmanar bara, vi kan ge dem under kontroll med hjälp av vår fria vilja. Fri vilja innebär möjligheten att göra våra egna personliga val. Fri vilja kan ändra riktningen i våra liv när som helst vi beslutar att använda det. Vår vilja är vårt liv

Du behöver:
Ett öppet sinne


1
Undvik tidning, tidskrift och även online astrologiska "prognoser. . . "Även om dessa prognoser kan vara underhållande, informativ och även måttligt korrekt, inte främjar de inte den inre tillväxten att astrologi kan prompten. Undvik astrologer som hävdar att de har något viktigt eller tvingande att rapportera till dig -. . Oavsett hur noggranna sin rapport ljud
2
Utforska webbplatser, böcker och författare som försöker ge dig information som kan bli ett verktyg som du kan använda dig själv för din tillväxt. Det finns massor av kompetenta astrologer och de flesta av dem kommer att undvika att kommersialisera denna kosmiska vetenskap. Det är frestande att se astrologi som en kristallkula, men detta begränsar det sammanlagda värdet av astrologi och inte ge dig att titta inom och växa därifrån.
3.
Fundera över dessa citat av Carolyn Myss, MA, och Dr Norman Shealy, respektive: "För mig astrologiska influenser är giltiga, men inte som vanligtvis betraktas av folk som antar att astrologi är en form av spådomar. Det är inte. Det är studiet av det inflytande de energier planeterna på hela systemet med liv, inklusive mänskligt liv. Att vi är en del av en helhet är en självklarhet. Att enskilda delar av denna helhet utstrålar vissa egenskaper är naturligt . Astrologiska influenser styr inte ens liv , de bara visar potential och möjligheter "
" Astrologiska influenser har varit en del av folklore i tusentals år . Det finns vissa belägg för influenser av soltecknen , stigande tecken , och tecken månen på våra personligheter . Delvis samman med biorytm ( månvarv sammanfaller med en av cyklerna ) kan astrologiska influenser inte vara lika inflytelserik som dina föräldrar , men vad är deras roll i hälsa? "
4 .
Hur astrologi fungerar: Vid tidpunkten för förlossningen du tog i din kropp, med det första andetaget, de vibrationer manifesteras den dagen och tid på just den platsen på jorden. Denna grundläggande mönster går med dig hela livet. Den birthchart visar vår potential och tendenser. "Vi är inte som vi är på grund av när vi föds. Vi föds när och var vi föds, så att vi kan bli dem vi är menade att vara. "

Stjärnorna IMPEL de inte tvinga. Din vilja är ditt liv. En förståelse av planetariska inflytanden kan vi ta våra liv i egna händer och intelligent använda dessa influenser.

Tips och varningar


 • Kolla in följande webbsida för mer information av mig: www. holisticwellnesscenterofklamathfalls. com


 • Previous:nothing Next:hur man förstår alternativa örter för ödem

  Relaterade artiklar


 • hur man vet hur många dagar du har i din menscykel
 • Hur gör jag detox långsamt från alkohol ?
 • hur man blir en självständig kvinna
 • alternativ behandling för ulcerös kolit
 • svår åksjuka hos barn
 • graviditet och kyfos
 • allergiska svamp bihåleinflammation hos barn
 • hur man kan stoppa svälja luft att andas
 • vad är en elektrisk cigarett?
 • alternativ medicin för fågelinfluensan
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com