kommer medicinsk kortlucka missfall ?

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-02-13
Att hantera ett missfall är en mycket stressande upplevelse . Tyvärr , medan kämpar med missfall , måste många föräldrar möter också oro för att betala för missfall-relaterade behandling . Den goda nyheten är många sjukförsäkring planer omfattar graviditetsrelaterade behandlingar och komplikationer . Men att säkerställa att dina medicinska kortet täcker din vård kan kräva att du vada genom några byråkratin

Täckning Review

Helst Bör du lära dig alla detaljer av dina medicinska kort täckning innan du blir gravid . Läs din information försäkringsskydd noggrant och kontakta ett företag representant för förtydligande av något du inte förstår . Många stora försäkringsbolag täcker graviditet och mödravård , som normalt sett täcker komplikationer under graviditeten som missfall . Om du blir gravid efter att du har haft sjukförsäkring för en avsevärd tid , bör du vara täckt .

Om du söker en medicinsk kort från ett sjukförsäkringsorgan efter att du har blivit gravid , är du sannolikt att möta förnekelse . Detta beror på att många sjukförsäkringsbolag överväga graviditet ett befintligt skick . Likaså missfall en som äger rum vid tiden för ansökan eller strax efter det kan behandlas som en redan befintlig skick .

Om du har sjukförsäkring via din arbetsgivare, bör omfatta graviditetsrelaterade komplikationer såsom missfall . Enligt Afscme. org kräver Graviditet Diskrimineringslagen , som är en ändring av avdelning VII i Civil Rights Act från 1964 , arbetsgivare som tillhandahåller försäkringar för att täcka graviditet på samma sätt som de omfattar andra medicinska tillstånd . Dessutom förbjuder denna lag arbetsgivare från att ta ut en högre självrisk för graviditetsrelaterade villkor, inklusive missfall .

Abort

Om du upptäcker att du behöver en abort på grund av hälsoproblem som drabbat dig eller ditt barn , sjukförsäkringen lagar blir murkier . Enligt Förenta staterna Jämställdhet Sysselsättning kommissionen , har en arbetsgivare som sponsras sjukförsäkring plan inte att täcka aborter inte fortsätter att bedriva ett ofött barn kommer att hota moderns liv . Sjukförsäkring planer kan tvingas betala för medicinska komplikationer som orsakas av en abort , om inte bestämmelserna i täckningen avtal som utesluter dem .

Medicaid Medical Card

Medicaid är en försäkring program som betalas av den federala regeringen och drivs av varje enskild stat . Behörighet är baserad på din inkomst , och programmet är tänkt att hjälpa låginkomsttagare individer och familjer. Du kan använda ditt Medicaid medicinsk kortet för att betala för graviditet och missfall i samband med vård . Enligt US Department of Health och Human Services , kan du ansöka om ett Medicaid kort och få den sjukförsäkring du fick upp till 3 månader innan ansökan , så länge du skulle ha varit berättigad till täckning under denna period. Exempelvis kan Medicaid betala för missfall behandlingar fått en månad före eller 3 månader innan det . Dock får Medicaid omfattar endast en abort om den gravida kvinnan blev våldtagen eller ett offer för incest . Det kan också omfatta den om resterande gravid kan hota moderns liv .

Previous:nothing Next:Finns det ett samband mellan migrän & diabetes?

Relaterade artiklar


 • barns allergi hem botemedel
 • hur man ska behandla springmask hos spädbarn
 • hur man desinficera ytor som möss har varit på
 • hur att slå ut en sinus- infektion på en vecka
 • Hur berätta om en baby har en mage virus
 • hormonbehandling för att bli gravid
 • hur cool själv utan luftkonditionering
 • biverkningar av Octinoxate
 • hur att hålla fötterna varma i kallt väder
 • Hur man vet om bröstimplantat kommer att pågå
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com