Hur får man en gratis bröstpump från sjukhuset

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-03-16
Amning är hälsosammare för ett barn än formel eftersom det ger enzymer , tillväxtfaktorer , antikroppar och anti-virus faktorer som hindrar barn från att bli sjuka . Många kvinnor planerar att amma sina barn men ibland barnen har svårt att ta bröstet . Det är också svårt för kvinnor att fortsätta amma sina barn när de återvänder till arbetet . Dessa är vanliga situationer som är löst med bröstpump . Dessa enheter kan en kvinna att rädda henne bröstmjölk och mata den till sitt barn i en flaska. Det är elektriska , pedal och manuella pumpar , vilket kan erhållas på sjukhus

Du behöver : .
förlossningen certifikat eller annat bevis för identifiering
Amning log .
Bevis du arbetar eller går i skolan ( ibland behövs ) .


1 .
att få en gratis bröstpump från ett sjukhus , måste du bevisa att du har en bebis . Om du precis har nyligen haft barnet på sjukhuset , bör det inte vara några problem . Om du hade barnet någon annanstans än på sjukhus eller återvänder till sjukhuset några månader efter barnet , måste du kanske visa barnets födelseattest eller annat bevis för identifiering , t. ex. en spjälsäng kort eller immunisering post . Pumpar kan vara dyrt och sjukhus vill se till att du är pålitlig .
2 .
Prata med en barnmorska eller en certifierad laktation utbildare på sjukhuset om vilken typ av pump är bäst för dig . Om du återvänder till arbetet på heltid , låna en elektrisk pump från sjukhuset kan vara ditt bästa val . Om du stannar hemma , men barnet är att ha svårt att ta bröstet , kan du tjäna på att använda en manuell pump , som sjukhuset kan erbjuda gratis .
3 .
Om du väljer att få en elektrisk eller pedal pump , måste du kanske fylla i pappersarbete för att hyra den . Var beredd att visa ett identitetskort för dig själv . Du kan behöva inkludera ett telefonnummer till någon som inte bor med dig på låneavtalet säkerhetskontroller.
4 .
att få en gratis bröstpump ska du visa sjukhuset du menar allvar med att försöka amma . Detta sätt kommer de att se ditt engagemang och kunskap ger dig en gratis bröstpump kommer inte att gå till spillo . Ett sätt att bevisa ditt engagemang är att hålla en ammande logg att visa amning specialist eller annan sjukhuspersonal . I loggen registrera den tid när du ammar varje dag, hur lång tid varje utfodring varar och övriga kommentarer du kan ha, som "Baby Got full och somnade på bröstet. " I loggen bör du kunna visa att du ammar, eller försöker amma, minst åtta till 10 gånger på 24 timmar.
5.
Vill låna en pedal eller elektrisk pump från sjukhuset, kan du bevisa att du kommer till jobbet eller skolan. Detta är inte alltid fallet, men var beredd att ge ett namn och nummer på någon som de kan kontakta som verifierar du arbetar eller går i skolan. En god kontakt skulle vara en handledare eller en skola akademisk rådgivare.


Previous:nothing Next:hur man höja testosteronnivåerna

Relaterade artiklar


 • hur man ska tolka resultaten glukosmätare
 • tonåringar och buksmärta
 • typ av slät hjärtmuskeln
 • hur man ska behandla perimenopause symtom
 • hur man ska finansiera vården av en äldre förälder
 • ättika behandling för svampinfektion i barnets mun
 • är Vicks vaporub säkert att använda under graviditeten?
 • perifer nervsmärta hos barn
 • hur man bygger body mass kvinnor
 • när man ska ge Tylenol för feber ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com