en man av optimal hormonell hälsa

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-03-28
Oavsett om du och din partner planerar en graviditet eller om du helt enkelt vill ha hjälp med sexuell funktion , manliga hormoner spela en stor roll i en människas liv . Låga testosteron kan orsaka en rad problem , bland annat låg spermier och oförmågan att behålla en erektion. Överväg att lägga till ett par tillägg till din kost och vissa livsstilsförändringar för att uppnå bättre hormonell hälsa

hormonella hälsa

För att maximera din fertilitet och reglerar dina hormoner , tillsätt några kosttillskott och vitaminer till din diet . Även om du inte kan vara närvarande försöker uppnå en graviditet med din partner , vill du fortfarande att bevara friska , rörliga spermier och en normal spermieantalet . För att öka och bibehålla din spermier , lägga till C-vitamin till din diet . Ta 1. 000 mg C-vitamin dagligen, plus kalcium, magnesium och mangan för att hjälpa till med absorption . Enligt Marilyn Shannon , författare till " Fertilitet , cyklar och näringslära, " C-vitamin förbättrar spermiernas kvalitet , morfologi och motilitet . Det kan också minska hopklumpning av sperma tillsammans eller spermier agglutination .

För att hjälpa till med produktionen av testosteron i testiklarna , ta minst 50 mg zink dagligen . Även en mild zinkbrist kan orsaka låg spermier räknas, och zink-tillskott kan öka sexuell lust och testosteronnivåer.

A-vitamin kan hjälpa stöd slemhinnan i cellerna i testiklarna " sädeskanalerna , de celler som utvecklas spermier . Också innehålla B-vitaminer i din rutin , som Shannon säger att en otillräcklig mängd B- vitaminer kan orsaka en minskning av hypofysen funktion , som hjälper stöd i spermieproduktionen och produktionen av testosteron .

en essentiell fettsyra till din diet , som män har högre behov av dessa hälsosamma fetter , som förbättrar Glandulär funktion hos män . Överväg att lägga till 1 msk . av lin eller safflorolja till din dagliga rutin .

En selenbrist kan orsaka orörliga spermier som skulle kunna ha bräckliga svansar som bryter av. Ta 200 mg selen dagligen för att öka kvaliteten på dina spermier . Dessutom säger Shannon att selen tillskott minskade risken för död med prostatacancer med 63 procent .

Eftersom prostatakörteln påverkar en människas förmåga att behålla en erektion , om du kämpar med impotens , gör ditt bästa för att upprätthålla god prostata hälsa . Ta tidigare upptagen kosttillskott , samt vitamin E. Up din zinkintag till 100 mg per dag . För att förbättra blodflödet till prostatakörteln , motionera regelbundet och undvika cigaretter .

Previous:nothing Next:hur man kan minska östrogen hormoner hos kvinnor naturligt

Relaterade artiklar


 • hur man genomför en synundersökning med Snellen diagram
 • hur man kontrollerar flytningar
 • riskfaktorer för ett blåsljud
 • blodproppar hos barn
 • vad är orsakerna till hCG labb höjd?
 • hur man undertrycka en period med p-piller
 • Hur man naturligtvis behandla en hosta för barn
 • Så för att lindra halsont
 • hur man lyfter objekt när gravid
 • hur man förbereder ett hem rättsmedel för en täppt näsa
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com