hur föräldrar med Huntingtons sjukdom

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-03-31
Som diagnostiseras med Huntingtons sjukdom är en traumatiserande upplevelse för någon . Som förälder , realiteter denna sjukdom är ännu mer alarmerande . Det är viktigt att förstå de olika stadierna i Huntingtons så att du kan utveckla föräldraskap strategier för att hantera . Genom att utbilda dig själv kan du förbereda din familj för utvecklingen av Huntingtons , och kraftigt minska stress och trauma av situationen
1 .
Förstå tidiga symtom på Huntingtons som du måste klara av. Enligt Huntingtons sjukdom Society of America , första symtomen omfatta samordning problem , svårigheter med resonemang , irritabilitet och depression . Diskutera din diagnos med dina barn. Se till att de förstår dessa symptom , så att de inte känner sig kränkt av ditt humör eller känna ansvar för sin sjukdom .
2 .
Rådgör med din läkare om läkemedel som kan lindra symtomen . Psykiatriska läkemedel är ofta effektivt för behandling humörsvängningar, utbrott och hallucinationer , enligt Huntingtons sjukdom Society of America . Arbeta med din läkare för att hitta mediciner som lindrar symptomen och samtidigt hålla dig så alert som möjligt för interaktion med ditt barn . Motion är viktigt om du har Huntingtons . Planera utöva aktiviteter som du och dina barn kan njuta av tillsammans .
3 .
Hitta ett stödnätverk . Kontakta nationella organisationer för att hitta lokala stödgrupper för Huntingtons . Fråga din läkare om ytterligare källor till stöd . Kontakt med medlemmarna i ert stöd grupp som har barn . Ordna sociala aktiviteter med andra föräldrar som lider Huntingtons att ge dina barn möjlighet att utvecklas vänskapsband med andra barn som förstår deras situation .
4 .
Utarbeta en plan för de senare stadierna av Huntingtons . Enligt Huntingtons sjukdom Society of America , kan sjukdomen delas in i tre faser , eller nivåer av svårighetsgrad . Genom den tredje etappen, kommer du inte att kunna ta hand om dig själv. Förbered din stödjande nätverk för att ta över hand om dig och dina barn. Se juridisk pappersarbete och medicinska utsläpp har kontrollerats av en advokat. Hjälp ditt barn att bygga relationer med fastighetsskötare om du inte har nära anhöriga finns, för att göra den svåra övergången så lätt för dem som möjligt.

Tips och varningar


 • Huntingtons är en allvarlig och degenerativa tillstånd som inte har något botemedel. Förbered din och dina barns omsorg medan du fortfarande kan.


 • Previous:nothing Next:vad är orsakerna till mörka ringar runt ögonen hos kvinnor ?

  Relaterade artiklar


 • ekonomisk hjälp för barn med leukemi
 • hur man kan förhindra ärrbildning
 • hur man gör själv andas
 • Hur man vet om min dotter / älskade man behöver mastektomi kirurgi
 • hur man uppmuntrar avkoppling i barn
 • vad är en elektrisk cigarett?
 • orsaker till viktminskning från influensa
 • vad är orsakerna till spädbarn snarkning?
 • hur man ska behandla influensa med hemgjord rättsmedel
 • före klimakteriet test
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com