hur man ändrar hed försäkringsbolag

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-03-02
Sjukförsäkring är en stor månatlig utgift för många amerikaner . Men på samma gång är sjukförsäkring viktigt att betala för läkarbesök , recept och eventuella akuta medicinska situationer . Det är viktigt att förstå din sjukförsäkring och hur man ändrar täckning när det behövs

Du behöver : .
Hälsojournalerna


1
inte . avboka din nuvarande täckning . Det är viktigt att inte gå utan täckning när som helst . Missar i täckningen inte bara kunde lämna dig utsatt för dyra och farliga akuta medicinska situationer men kan göra det svårare att få en försäkring . Försäkringsbolagen ser på flera saker när man överväger en politik , och kontinuerlig täckning är viktigt att bedöma dig som kund .
2 .
Shop omkring. Titta på alla tillhandahållare sjukförsäkring i ditt område . Använd försäkring webbplatser för att leta efter försäkringar och jämföra planer .
3 .
Läs det finstilta . Titta på alla av täckningen nivåer och alla detaljer så att du förstår vad som omfattas och vad som inte. Även om saker verkar samma eller liknande på ytan , kan det finnas regler som gäller i vissa situationer som ändrar det är täckt .
4 .
Samla alla dina sjukförsäkringsuppgifter . Sjukförsäkring applikationer kan ta lång tid och ställa en massa frågor om din tidigare och nuvarande hälsa . Informera din läkare att du kanske byta försäkringsgivare , så att hans kontor kan förbereda för att skicka skivor till det nya hälso- bolaget .
5 .
När du har hittat en försäkringsgivare som du är säker på uppfyller dina behov , köpa din nya täckning och , om nödvändigt , välja en primär läkare . Avsluta ditt gamla försäkring bara när du är säker på din nya politik är i själva verket även om det betyder att du har en period av överlappning mellan den gamla och den nya täckningen .


Previous:nothing Next:alternativa behandlingar för lokaliserad prostatacancer

Relaterade artiklar


 • hur pumpen att förmå labor
 • vad har kontroll placebo p-piller ?
 • hur man reser med bil när man är gravid
 • vad är den viktigaste funktionen i bukspottkörteln i matsmältningssystemet ?
 • Hur berätta om ditt barn har en urinvägsinfektion
 • som är berättigad till välgörenhet vård?
 • hur man kan stoppa sova ljud
 • hur man ska leva för att vara friska 95 år gammal
 • Hur identifiera halsfluss
 • hur man kan undvika att få en förkylning eller influensa
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com