hur man byter från man till kvinna med hormoner

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-03-13
Hormonbehandling spelar en avgörande roll i ett könsbyte från man till kvinna . En transsexuell i hormonbehandling stadiet är i själva verket går igenom en andra pubertet , så att kroppen förändras . För en man , är mängden östrogen under behandlingen jämförbar med en kvinna under hennes menstruationscykel , medan mängden testosteron i kroppen är faktiskt mindre än vad som produceras av en kvinna . Den maximala tid hormonbehandling varar cirka 4 till 5 år , men många transsexuella väljer att ha sexuella omplacering operation innan . Transsexuella som väljer att förbli icke-operativ måste välja andra alternativ för att fortsätta sin hormonbehandling efter denna tidsperiod

Du behöver : .
Terapeut
Östrogen läkemedel .
Antiandrogen drogen .


1 .
få en diagnos . Detta är nödvändigt innan hormonbehandling. Efter en första utvärdering , som är minst tre månader, men eventuellt längre beroende på terapeuter " utvärdering , kommer läkaren att diagnostisera individen som transsexuell .
2 .
ha ett fysiskt . Efter diagnosen kommer transsexuella ges en fullständig fysisk . Eftersom hormonbehandling orsakar dramatiska förändringar i kroppens kemi , är det viktigt att vara vid god hälsa och ha ett östrogen och testosteron nivåer registreras.
3 .
Börja hormonbehandling långsamt . Efter en första fysisk har slutförts , får hormonbehandling påbörjas gradvis. Dosering belopp kommer att öka varje månad så länge det inte finns några komplikationer tills full hormon dos är nådd .
4 .
ta östrogen . Ansvarig för kvinnligt sekundärt könsbestämmer kännetecken , detta är den viktigaste komponenten i hormonbehandling för män respektive kvinnor transsexuella . Vanligtvis är 6 till 8 mg dagligen av estradiol eller estradiol valerat eller 5 mg dagligen av konjugerade östrogener häst rekommenderas initialt .
5 .
Lägg till en testosteron blockerande läkemedel . Antiandrogener , såsom spironolakton (100 till 300 mg dagligen ) , ska användas för att minska mängden testosteron som produceras av kroppen för att normala kvinnliga nivåer .
6 .
Följ upp regelbundet med en läkare . Efter början hormonbehandling och fortsätter genom hela programmet, är regelbundna kontroller med en läkare rekommenderas för att säkerställa några allvarliga komplikationer uppstår under behandlingen.

tips och varningar


 • Self-tillförsel av hormoner utan medicinsk övervakning kan vara farligt . Starta aldrig ett program hormonbehandling utan att först rådfråga en läkare.


 • Previous:nothing Next:hur man får parfym ur ditt öga

  Relaterade artiklar


 • hur man upptäcker vatten i lungorna
 • hur man använder make - coachade förlossning tekniker
 • överproduktion av HGH hos barn
 • Tylenol biverkningar hos spädbarn
 • reglering av sköldkörtelns funktion vid graviditet
 • orsaker till nedsatt syn hos småbarn
 • hur man kan förebygga ischias
 • hur man kan hyra ett barn terapeut
 • hur man använder en örontermometer
 • federala bidrag för gravida kvinnor
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com