hur man gör naturligt förlossningsinduktion

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-03-07
Naturlig förlossningsinduktion typiskt är skonsam för mor och barn än en medicinsk introduktion , som övermannar kroppens naturliga förmåga att gå in arbetskraft . Med naturliga arbetskraft inducerare , är kvinnans kropp uppmuntras och uppmanas att starta förlossningen , men utan forcering.

Ändå bör naturlig förlossningsinduktion endast användas av goda skäl-t. ex. att undvika en Pitocin induktion-och inte bara om bekvämlighet . Här är några beprövade sätt att gå in förlossningen naturligt
1.
Hjälp livmoderhalsen att mogna och utplåna, eftersom kroppen kommer att gå till arbete mycket lättare när livmoderhalsen är klar. Prostoglandins, de som produceras av kroppen och dem som införts till livmoderhalsen, kommer att hjälpa den förbereda sig för förlossningen av barnet.

Jättenattljusolja kapslar kan intas och tillämpas på livmoderhalsen under dagarna och även veckorna före full tid. Sätt 2-3 kapslar så nära livmoderhalsen som möjligt och ligga ner i 30 minuter eller längre så att oljan att belägga livmoderhalsen.
2.
Walk och göra knäböj för en timme eller så flera gånger om dagen när de försöker göra dig själv gå in arbetskraft. Förslaget om promenader samt gravitationskraften under knäböj stimulerar livmodern och är en skonsam men effektiv naturlig förlossningsinduktion.
3.
Ha sex för att hjälpa din kropp kommer till förlossningen naturligt . Detta kommer både mogna livmoderhalsen (sädesvätskan är mycket hög i prostoglandins) och stimulera uteruskontraktioner, vilket ofta utlöser den äkta varan. När du försöker gå in arbetskraft, gör detta så ofta som tröst tillåter.
4 .
Ät arbetskraft -inducerande livsmedel . Ananas är tänkt att förbättra protoglandin produktion och mognar livmoderhalsen inför förlossningen . Obekräftade uppgifter tyder på att äta en hel rå ananas kan hjälpa dig att gå in arbetskraft .

Eggplant parmesan , sannolikt på grund av sin basilika och oregano innehåll har också satts i samband med start arbetskraft i fullgångna graviditeter .
5 .
Prova bröstvårtan stimulering , Antingen manuellt eller med en elektrisk bröstpump , för att uppmuntra kroppen att producera oxytocin , som stimulerar sammandragningar. Stimulera i två minuter , vänta tre , och stimulera i två minuter . Upprepa detta mönster i ca 20-30 minuter , men upphöra om värkarna kommer på för stark eller för nära varandra . Detta är en av de mest effektiva naturliga metoder förlossningsinduktion .
6 .
Arbetet med tryckpunkter används för naturlig förlossningsinduktion . Lätt akupressur , görs på rätt sätt , kan användas för att uppmuntra uppkomsten av arbetskraft . Nyp och gnugga i en cirkulär rörelse bandet mellan tummen och pekfingret på händerna . Även gälla fast tryck till en punkt cirka fyra finger längder ovanför ankeln på insidan av ditt ben .

tips och varningar


 • Se " moderskap Akupressur , " , nedan, för en fördjupad av naturliga förlossningsinduktion genom akupressur
 • Använd ricinolja ( 2 TB vidtas i fruktjuice eller annan dryck ) för att förmå förlossningen naturligt endast som en sista utväg , som biverkningar . är ofta obehagliga .


 • Previous:nothing Next:hur man kan minska födelse minska biverkningarna

  Relaterade artiklar


 • hur man nysa ordentligt
 • katt sjukdomar farligt för gravida kvinnor
 • hur man undersöka en mullvad
 • madrass vård för skabb
 • Definitionen av andropause
 • hur man hittar rätt ob-gyn
 • Vilka är de behandlingsalternativ för bipolär II ?
 • hur du lagrar vitamin B12 injicerbara
 • hur man kan förstå riskerna med att använda armarna deodorant
 • Hur vet man att en mastektomi är nödvändigt
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com