hur man hanterar depression innan en menstruationscykel

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-03-05
Det är viktigt att differentiera behandlingsalternativ för kvinnor som har en klinisk diagnos av depression och få ökade symtom före mens och de som inte gör det. Endast kvinnor med klinisk depression kan använda receptbelagda läkemedel och hättor dödar för att hantera symtom, medan kvinnor utan klinisk depression enbart förlita sig på coping färdigheter. Bör dock båda grupperna söka läkarvård om de episoder förvärras över tid eftersom de kan vara en indikator på ett okänt psykologiskt eller medicinskt tillstånd.

Du behöver:
almanacka med månadskalender
. Menstruationer diagram.
Receptbelagda mediciner (om tillämpligt).
B-vitaminer.
Kalcium.
Vatten.
Frukt och grönsaker.
FDA Food Pyramid.
Tillgång till gym.
Kognitiv beteendeterapeut.
Sociala stödsystem.

sig att hantera depression Innan en menstruationscykel


1.
Använd kalendern i daglig planerare för att kartlägga hela menstruationscykeln och känslor som förknippas med varje fas. Börja med den första dagen av menstruationen, och använda enkla termer för att beskriva känslor varje dag tills den första dagen i följande menstruationer.
2.
Skriv ut menstruationer diagram och jämför känslor med faser av menstruationscykeln. Notera varaktighet och skeden där tecken är närvarande. Upprepa processen för 3 månader att få ett helhetsperspektiv på menstruationscykeln. Använd denna information när de genomför coping färdigheter.
3.
Köp receptbelagda läkemedel (om tillämpligt och som använder riktade), B-komplex vitaminer (B-6, B-12), kalcium, frukt och grönsaker, och vatten. Minska användningen av alkohol, raffinerat socker, koffein och choklad, och komplettera med mer frukt grönsaker och vatten börjar 2-3 dagar innan symptomen börjar och under den resterande tiden av menstruation.
4.
Delta i träning på gymmet i minst 30 minuter 3-4 gånger per vecka. Sök medicinsk konsultation vid byte utöva rutiner, speciellt om det finns ytterligare medicinska tillstånd.
5.
Hitta en terapeut som inte kognitiv beteendeterapi. Söka behandling för att hitta sätt att hantera de psykiska symtom som ofta kommer med depression såsom t. ex. negativa tankar, och hopplöshet.
6.
Öka engagemang i sociala stöd som vänner och kamrater /makar för att förhindra isolering. Sälla dig till dem för aktiviteter som kräver minimal kognitiva , känslomässiga eller fysiska ansträngning för att öka glädjen och minska stress .

tips och varningar


 • Om coping färdigheter och kostförändringar är på effektiva , OTC-medicinering och /eller växtbaserade behandlingar får läggas till regimen . Kontakta läkare för ytterligare rekommendationer och för att förhindra biverkningar .
 • Om symptom ökar snabbt i någon punkt kontakta läkare omedelbart .
 • Undvik alla droger , speciellt när man tar receptbelagda läkemedel för egentlig depression.


 • Previous:nothing Next:hur du kan trösta feminina klåda

  Relaterade artiklar


 • recept löss behandling
 • hur man hanterar smärtan under förlossningen
 • hur man kan hjälpa trigeminusneuralgi med zonterapi teknik
 • hur tjockna livmoderslemhinnan
 • naturlig behandling eller förebyggande av reflux hos spädbarn
 • Kan man bli gravid när som helst under din cykel ?
 • ryggsmärtor förvaltning med en epidural eller steroider
 • hur man genomför en synundersökning med Snellen diagram
 • kost för att undvika sura uppstötningar
 • hur man avgör om du kan få en kopia av ett dödsfall rekord
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com