hur man kan hjälpa oroliga barn återta kontrollen över sina känslor

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-03-06
Ångest är en naturlig och gemensam mänskliga känslor, som kännetecknas av ökad hjärtfrekvens svårigheter att andas och bröst och mage. Ångest hos barn, kan dock genom kännetecknas av ett antal symtom som prövar tålamodet av de mest heliga av föräldrar: humör vredesutbrott, själv stympning, vägran att skoluppgifter komplett, eller lämna föräldrarnas sida. Det finns saker som du kan göra, naturligtvis, för att hjälpa barn vara mindre reaktiva och mer kontroll över hur de mår

Du behöver:.
Stora bitar av filt.
Sax.
Klocka med timer eller alarm .


1 .
Skapa flanell-grafer av händelserna de dagen ännu inte kommit med ditt barn . Klipp ut små bilder ur olikfärgade kände av dagens aktiviteter . Till exempel " mamma plockar upp mig i skolan " eller " mig svara på en fråga rätt i klassen . " Barnet kan mentalt förutse händelsen och diskutera det med dig , och sedan placera den på en bit större kände och sedan ta itu med nästa dags händelse . På detta sätt när deras mamma inte plocka upp dem från skolan , de ser dessa händelser som planerade aktiviteter som kommer att bära frukt .
2 .
distrahera dina barn när en härdsmälta är nära förestående genom att barnet använder ett annat område av hjärnan . Under ett temperament misshumör ett barn är centrerad i en mycket emotionell del av sinnet . Shift barnets fokus genom att fråga om de är uttorkade och behöver ett glas vatten , känna deras panna och förklara att de är för törstiga . Eller fråga om de kan höra en katt jama i bakgrunden , eller om de kan hjälpa dig att hitta dina nycklar . När barnet har hunnit skilja sig från en sådan känslomässig plats , bör de kunna diskutera orsakerna senare med dig .
3 .
Andas djupt och visa barnen hur man gör detta , liksom . Visa hur kort kan grunda andetag provocera ångest och panik . Visa hur man fylla magen med luft och hur du andas ut all rädsla och nervösa känslor ut . Uppmuntra barnen att göra detta flera gånger om dagen. En klocka med ett larm som ljuder varje timme kan vara bra för äldre barn som en tydlig påminnelse om att flera gånger varje dag de behöver för att stoppa allt och andas in.

tips och varningar


 • Föräldrar eller betrodda vuxna alltid den ultimata guiden när det gäller hur mycket känslor en viss händelse teckningsoptioner. Använda sina händer utsträckta de kan visa hur mycket en känsla en händelse förtjänar ( en inställd film jämfört med en död familj PET) och hur barnet bör på lämpligt sätt reagera .


 • Previous:nothing Next:hur man hanterar depression innan en menstruationscykel





  Relaterade artiklar


 • hur du tar bort ett främmande föremål från under en spik
 • hur magiskt radera gula fläckar baby bajs
 • hur man kan stoppa hicka
 • Hur berätta om du är gravid under amning
 • Hur vet man att en mastektomi är nödvändigt
 • Hur du donerar ägg för transplantation
 • är klimakteriet som att ha PMS?
 • hur du skyddar dina ögon när du använder en dator
 • hur man hittar en familj skydd
 • botemedel mot svart svamp på en förtjockad tånagel




  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com