hur man kan minska bröst ömhet

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-03-02
De flesta kvinnor har upplevt bröst ömhet någon gång i sitt liv. PMS orsakar ofta bröst svullnad och ömhet. Smärta i brösten under graviditet är ganska vanligt också. Du kanske är rädd din ömma bröst är ett tecken på fara, men din rädsla är oftast obefogad. Många faktorer från hormonella förändringar till förändringar i kosten kan orsaka dina bröst för att bli anbud eller ont. När dina bröst är som orsakar dig smärta, prova något av dessa förslag för att minska ditt obehag
1.
ömma, tunga bröst ibland är din första kontrollampa symptom du närmar period. Vid den första anstrykning av bröstsmärtor, granska din kost. Minska ditt socker och koffein intag under denna tid kommer att kraftigt minska svullnad och svullnader som ofta förknippas med PMS.
2.
Ta en over-the-counter smärtstillande som innehåller ibuprofen. Ibuprofen är en anti-inflammatorisk medicin som kommer att bistå i minskningen av svullnad och obehag samt ge smärtlindring.
3.
Drick mycket vatten. Sex till åtta glas vatten om dagen kommer att minska premenstruella svullnad, förbättra elasticiteten i huden och hjälpa till att förhindra bröst ömhet innan den kan börja.
4.
Bära en stödjande behå. De flesta kvinnor är för närvarande bär en illa utrustad behå. Gå till en underklädesbutik eller varuhus och monteras för en behå. Underwires, medan stödjande, tenderar att vara obekväm och kan göra din ömma bröst värre. Det finns gott om andra alternativ på marknaden idag som erbjuder lika mycket stöd som en bygel men utan obehag.
5.
få en tillräcklig mängd av daglig motion. Även om det kan låta som tortyr för att träna samtidigt som lider av ömma bröst, kommer du faktiskt gör dig själv en tjänst. Regelbunden motion stärker musklerna bakom dina bröst, känd som din bröstmusklerna. Detta i sin tur kommer att bidra till naturligt lyfta brösten och minska belastningen på ryggen. Var noga med att bära en stödjande övning BH medan du tränar.
6.
Breast ömhet grund av graviditet eller amning skulle kunna orsakas av en igensatt mjölk kanal eller mjölkstockning. Under graviditeten är det vanligt att avancera två eller tre kopp storlekar . Var noga med att fortsätta att bära en lämplig bh storlek . Om det under amning dina bröst känns hårda och full , kan du bli svullna . Prova så varmt vatten att köra på brösten i duschen , och sedan sakta pressa ditt bröst i en nedåtgående rörelse mot din bröstvårta uttrycka överflödig mjölk .

tips och varningar


 • Om dina bröst smärtan inte lindras med tidens din tid eller om du märker några bröstvårtan , kontakta din läkare, som kan vilja ge dig en bröst .


 • Previous:nothing Next:hur man ändrar hed försäkringsbolag

  Relaterade artiklar


 • kan klimakteriet orsaka LDL att gå upp ?
 • hur man kan bota hicka
 • Ursprunget skvalen
 • LDS beroende återhämtningsprogrammen
 • hur man kan stoppa amenorré med preventivmedel
 • hur snabba steg på vad man ska göra när någon är sjuk i influensa eller förkylning
 • hur man förstår procentsatser baby tillväxt
 • alternativ behandling för Alzheimers sjukdom och demens
 • hur man berättar du är gravid under p-piller
 • hur man skapar en genogram
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com