kriterier för make-a-önskan mottagare

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-03-29
Make-A-Wish Foundation har beviljat önskar barn i åldrarna 2 1 /2 och 18 sedan 1980. Enligt stiftelsens webbplats, återspeglar programmets mission en livsförändrande effekter som en Make-A-Wish erfarenhet har på barn, familjer, källor remiss, givare, sponsorer, och hela samhällen. Kriterier för ett barn att bli antagen till en önskan innebär en remiss, möte medicinsk stödberättigande, och hitta den sanna önskan

Säkra en Remiss

Inledningsvis Make-A-Wish Foundation kräver en remiss ska skrivas av medicinsk personal, föräldrar eller barnen själva. En remiss frågeformulär kan laddas ner från stiftelsens hemsida. Denna sida finns på wish. org /se /who_is_eligible. Dessutom kontakta en lokal kapitel är ett sätt att få bollen i rullning. Ett kapitel locator finns på webbplatsen genom att skriva in ett postnummer. Om ett barn bor utanför USA, kontakta Make-A-Wish Foundation International är det första steget.

Medicinsk Rätt

Efter en remiss lämnas in, kommer stiftelsen att kontakta barnets behandlande läkaren att avgöra om barnet är medicinskt berättigad till en önskan. För att få en önskan , måste barnet diagnostiserats med en livshotande sjukdom . Till exempel är en progressiv , degenerativ eller maligna tillstånd som har placerat barnets liv på spel krävs .

hitta sann önskan

När ett barn har antagits för att ta emot en önskan , ett team av vårdande enskilda besök ynglingen och hans eller hennes familj att lära barnet en sann önskan . Huvudfokus omfattar en fråga , "Om du hade en enda önskan , vad skulle det vara ? " Önskemål faller mest i fyra huvudkategorier-Jag vill åka . . . , Jag vill vara . . . , jag vill träffa . . . , jag vill ha . . . . Med tanke barnets tillstånd, stiftelsens personal arbetar sedan ett nära samarbete med barnets läkare och familj för att bestämma en lämplig tid för att tillmötesgå önskemålet. Alla medicinska krav kommer att beaktas och fullständigt planerat att säkerställa att barnet är täckt både fysiskt och psykiskt under evenemanget.

Skapa Joy

När en önskan måste beviljas, är Make-A-Wish Foundation inte den enda inblandade i processen. Många gånger hela samhället drar tillsammans för att skapa en oförglömlig upplevelse för barnet och familjen. Samhällsengagemang är inget krav, men det kan underlätta en svår process och lägga mycket glädje för alla inblandade.

Final Kriterier för Wish

Make-A-Wish Foundation ett barns önskan i USA var 40 minuter, beroende på Make-A-Wish webbplats. Privatliv barnet respekteras av stiftelsen och diskuteras inte med utomstående om det inte krävs för den önskan och barnets föräldrar eller vårdnadshavare har gett sitt samtycke. Barn som uppfyller ovanstående kriterier och har inte fått en önskan från en annan önskan som beviljar organisation har chansen att träffa sin favorit skådespelare , gå på en enorm kryssningsfartyg för första gången , eller tror att de är en polis för en dag . Möjligheterna är obegränsade .

Previous:nothing Next:hur man upp i vikt efter att få din första perioden

Relaterade artiklar


 • hur man handskas med huvudlöss i dina barn
 • olika metoder för att kontrollera en elektrisk rullstol
 • Hur berätta om albuterol är inte effektiv
 • risken för stroke med p-piller
 • hur man skall avgöra kalcium i blodet
 • Hur vet du är beroende av rökning
 • alternativ behandling för cystor
 • vad som händer med livmoderslemhinnan fodret efter menopaus ?
 • ordentlig diafragma andningsteknik
 • hur man ska behandla springmask hos spädbarn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com