sen menopaus & graviditet

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-03-28
Sen klimakteriet är en tid då de flesta kvinnor inte förväntar sig att bli-väntar. Så ovanligt som det kan vara, kan det hända. Det finns flera saker i klimakteriet mor, eller blivande mor behöver veta om klimakteriet och graviditet

Du behöver:.
Vågar
. Multi-vitaminer

klimakteriet

Eftersom kvinnor blir äldre sina kroppar förbereda sig på att klimakteriet, tiden mellan cyklerna blir längre, testosteron, östrogen och progesteron hormonnivåer falla, och slutligen, menstruella cykeln stannar helt. Detta är en utdragen process som kan ta år att färdigställa.

Under klimakteriet år , kan en kvinna gå i månader eller ett år utan att ha en period . Men hennes kropp fortfarande kan släppa ägg som är kvar , och om det finns genomförbara spermie tränger ett ägg , kan en graviditet ändå resultat . ( se referens 1)

bli gravid under klimakteriet

Sedan hennes cykel är onormalt att obefintlig , kan en kvinna inte märker eller överväga graviditeten till månader har gått . Det är även möjligt att komma fram till ett sjukhus eller läkare kontor klagar över en svår ryggvärk eller magsmärtor , bara för att lämna senare med en bebis .

Så det är ytterst viktigt att en klimakteriet hona-även de i avancerade klimakteriet-fortsätta att ta hand om sin hälsa. Hon kommer att behöva inledas en regim av schemaläggning och gå regelbundna gynekologiska hälsokontroller, hålla koll på hennes menstruationscykel och notera och informera sin läkare om oegentligheter hon kan uppleva.

Hälsokontroller

När det gäller en graviditet under klimakteriet, det finns symptom som kan uppträda som klart har något att göra med klimakteriet, inklusive en total avsaknad av tid, ömma bröst, oförklarlig viktökning, och kroppsliga svullnad. Om en kvinna meddelanden dessa symtom, bör hon boka tid för att se sin läkare omedelbart.

Risker

Kvinnor upplever graviditet under klimakteriet bör vara medvetna om förhöjda risker, både för dem och deras barn. Risken för graviditet dödsfall stiger två till tre gånger högre för kvinnor över 35 och ännu högre för personer över 40. Efter 50, både modern och fostret komplikationer stiga väsentligt, eftersom Web MD förklarar. (Se referens 2)

Mödra hjärtsjukdomar, högt blodtryck, diabetes och havandeskapsförgiftning är genomgående högre hos äldre kvinnor. För spädbarn, låg födelsevikt , för tidig födsel , små barn storlek , fosterdöd och Downs syndrom förekommer oftare hos äldre mödrar .

Förebyggande

Kvinnor är ofta upplever att de inte behöver preventivmedel under klimakteriet . Faktum är att många kvinnor fortsätter att ägglossning väl in i 40-talet och även i sina 50's-den gemensamma klimakteriet år . Däremot kan ägglossning och graviditet inträffa även utan en period . ( Se referens 2)

I själva verket , enligt Baby Med , bör en kvinna vara fri från hennes menstruationscykel under minst ett år som används som passerat klimakteriet . Även då , medan sällsynta , kan graviditet inträffar fortfarande .

För att förhindra en oönskad graviditet , kvinnor som närmar sig och upplever klimakteriet bör fortsätta sin nuvarande praxis preventivmedel eller hitta en annan lämpligt val . Prata med din läkare för hans eller hennes rekommendationer .

Previous:nothing Next:Hur du använder Vicks vaporub

Relaterade artiklar


 • sätt att låsa upp äggledarna
 • hur man kan spara tusentals på gastroesofageal reflux
 • När ska man börja göra cellprov
 • Hur du använder feng shui för att skapa välstånd
 • information om problemen med abort
 • om antibiotika används för att bota candida i ljumsken
 • hur man hjälper en alkoholist
 • hur man kan förstå och förebygga narkotika & alkoholmissbruk
 • hur man kan bli av extra hud
 • hur man avgör om du kan få en kopia av ett dödsfall rekord
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com