växtbaserade fertilitet över 40

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-03-17
Eftersom antalet kvinnor med karriärer fortsätter att öka , ökar också antalet kvinnor som väljer att inleda en familj vid eller efter 40 . Men att bli gravid efter 40 visar sig vara svårt för många . ( . Det Center for Disease Control anger att som i 202C 7. 300 tusen kvinnor har använt fertilitetsbehandlingar ) I själva verket går sannolikheten för befruktning efter 30 år minskade med 3,5 procent per år

Medicinsk befruktning

Kostnaden för medicinskt assisterad befruktning är oöverkomliga för många och rent av omöjligt för vissa . I 202C föreskrivna fertilitetspreparat prissattes allt från $ 50/månatlig till $ 5000 /månad , artificiell insemination ( sperma förs in i livmodern via kateter ) ungefär $ 700, och in vitro fertilisering ( befruktade ägget inopererade i livmodern ) upp till $ 15. 000. Par som har råd upprepade behandlingar gräva djupt i sina bankkonton och om igen . Andra med mer begränsade resurser väljer istället att ha flera ägg implanteras under en enda IVF , vilket ökar sannolikheten för framgång , vilket i sin tur ökar risken för flerbarnsfödsel , vilket i sin tur ökar risken för prenatal och postnatal komplikationer . De med liten eller ingen fonder , eller de som har tillbringat alla att de har råd , är kvar känslan maktlösa i sin kamp att få ett barn .

växtbaserade befruktning

naturläkemedel för infertilitet erbjuda ett kostnadseffektivt alternativ som kan lindra den känsla av maktlöshet . Tänk dock att växtbaserade läkemedel är inte föremål för samma noggranna tester som farmaceutiska läkemedel , vilket innebär att det finns risk . Du ska inte börja ta växtbaserade kompletterar förrän du har rådfrågat din läkare och konstaterat att det tillägg du väljer att ta kommer inte att interagera med någon läkemedel som du tar . Dessutom tar hand vid köp av ditt kosttillskott . Kosttillskott med " USP kosttillskott Verified " på etiketten har uppfyllt de standarder som fastställts av den amerikanska farmakopén , som visserligen inte är ett uppdrag i statens organisation , inte testa kvaliteten på de kompletterar och bekräftar de föreslagna doser .

Några växtbaserade kosttillskott som kan hjälpa till med fertiliteten är rödklöver blomma , lakrits , Dong Quai , wild yam , kysk-träd bär , silverax och falska unicorn rot . Detta betyder inte att du ska gå ut och köpa alla dessa tillägg och ta dem varje dag . Snarare mål varje tillägg till en särskild aspekt av infertilitet . Både kysk-träd bär och Dong Quai , till exempel reglera hormonnivåer . alltså , försöker en för en period av månader innan man försöker den andra rekommenderas

resultat

Oavsett om naturläkemedel för infertilitet är framgångsrika eller inte är fortfarande föremål för debatt . I ett uttalande från Georgien Hälsa och Mayo Clinic , från 2009 fanns det inga studier som definitivt visat växtbaserade fertilitetsbehandlingar att vara effektiv .

Previous:nothing Next:hur man ska behandla feminina klåda & torrhet

Relaterade artiklar


 • Hur man använder en kvicksilver termometer flerspråkig
 • hur man förbereder ett hem rättsmedel för en täppt näsa
 • översyn av klimakteriet behandlingar
 • felsökning av en Panasonic massagefåtölj
 • hur man ska behandla alkoholberoende
 • klimakteriet och oregelbundna menstruationer
 • depression och fallprevention hos äldre
 • hur man vet vilka läkemedel är säkra att ta innan mastektomi kirurgi
 • hur man läka foten ligament
 • hur man identifierar generiska läkemedel av avtryck
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com