Är det säkert att flyga under första trimestern av graviditeten ?

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-04-08
Du graviditet är en spännande tid i ditt liv , och både din kropp och ditt barn förändras snabbt. Oavsett om du vill åka på en sista resa innan barnet kommer eller behöver jet iväg på en affärsresa , kan du vara orolig om det är säkert att göra , speciellt så tidigt i graviditeten

Du behöver . :
Ricin extrakt .
Essence olja .
Gasväv.
Pan .

första trimestern

Den första trimestern av graviditeten tar upp drygt 13 veckor och är ca 1 /3 av längden på graviditeten . Detta är den tid som missfall är mest sannolikt att hända , och många ovälkomna symtom såsom illamående och trötthet , är vanligt under denna tid .

Flying

Det är allmänt anses säkert att flyga under första trimestern . Medan andra trimestern brukar anses vara den bästa tiden att flyga , om du vidta lämpliga försiktighetsåtgärder bör du kunna flyga säkert . Tala med din läkare innan du gör färdplaner bara för att vara säker .

använder badrummet

En av de mest frustrerande aspekterna av flygande under första trimestern kan vara täta urinträngningar . Låt inte denna faktor för att hålla dig från att stanna tillräckligt mycket vätska under din flygning . Se om du kan få en gångplats att få till badrummet lättare , och var försiktig när du går ner i gången vid turbulens .

Andra överväganden

Kolla flygbolagets riktlinjer för att se om de har några bestämmelser När det gäller gravida resenärer . Var försiktig vid lyft och bärande ditt bagage , be om hjälp om det behövs , använd en vagn , och försöka att packa lätt . Om bekväma kläder . Få upp för att sträcka och flytta runt varje halvtimme eller så , för att hjälpa till med cirkulationen och undvika potentiella blodproppar .

Försiktighetsåtgärder

Det är en bra idé att kontrollera med din läkare innan du flyger , eftersom hon kommer att veta om det finns några bakomliggande problem med din graviditet som kan göra det farligt för dig att flyga . Gravida kvinnor som har vissa villkor , exempelvis en sjukdom som orsakar blödningar eller anemi, kan behöva vara mer försiktiga med sina resplaner .

Previous:nothing Next:hur man kan stoppa tidig förlossning

Relaterade artiklar


 • testikelcancer alternativ behandling
 • hur man väljer den bästa hålfotsinlägg
 • flagnande hud sjukdom
 • Hur du tar tranbär tillskott under graviditeten
 • hur du plottar pulsen
 • hur man ska bekämpa spädbarn gas problem
 • hur man förhindrar att få svininfluensa eller H1N1
 • hur man väljer en förlossningsläkare
 • hur man handskas med någon som är dödligt sjuk
 • hur man läka vattkoppor snabbare
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com