Hur du donerar ägg genom en äggdonator byrå

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-04-06
Beslutet att donera ägg genom en äggdonator byrå är en mycket betydande ett . Äggdonation är ett mirakel , eftersom du är bokstavligen ger livets gåva till ett par andra skäl inte kan tänka ! Det är emellertid också mycket fysiskt och känslomässigt påfrestande på kroppen av givaren, med vissa hälsoaspekter som bör beaktas . Se därför till att du är utbildad och säker när du går in i förfarandet för äggdonation
1 .
identifiera och bestämma om du passar de grundläggande kraven .

Praktiskt taget alla äggdonator myndigheterna kräver att en kvinna vara i åldern 21-35 , vid god hälsa , och att några allvarliga psykiska besvär . Många föredrar att potentiella givare antingen har donerat ägg tidigare, eller har ett barn eller egna barn . Vanligtvis , de får inte heller fått någon piercing , tatueringar , eller hade en blodtransfusion under de senaste 12 månaderna .
2 .
slutföra processen med ägget biståndsorgan .

Programmet som du kommer att fylla i för att kunna skänka ägg genom ett ägg biståndsorgan är ganska lång . Du blir ombedd att ge detaljerad information om din fysiska hälsa, mental hälsa , livsstil, personlig historia, och familj . Många myndigheter begär också ett antal bilder , alltifrån en dagens bild , hela vägen tillbaka till din baby bilder .
3 .
genomgå fysiska och psykiska prov .

När du har klarat den inledande granskningen och ansökningsförfaranden, kommer du vara tvungen att träffa läkare för att diskutera dina ingående medicinska och hereditet , att genomgå en fysisk och gynekologisk examen , och en att ta en psykologisk bedömning . Vissa program kommer du arbeta med en genetisk rådgivare att identifiera potentiella problem såsom svår genetiska sjukdomar , och att diskutera ärftliga sjukdomar och eventuella större medicinska problem som körs i din familj.
4 .
Diskutera betalning och alla rättsliga aspekter av äggdonation .

vara mycket noggrann med kontraktet process som du komplett som en blivande äggdonator . Innan du skriver något , att du har blivit informerad om att betalning politiken : När kommer du betalt? Vad är det exakta belopp att betala beror på genomgången donation cykel ? Finns det någon betalning för en cykel som bara är delvis avslutad, men avbryts innan äggplockning ? Tveka inte att fråga så många frågor som du behöver för att känna dig trygg med situationen .
5 .
genomgå " kontrollerad hyperstimulering " .

När du har matchats med en mottagare , kommer läkaren att ordinera dig en medicin som tillfälligt kommer att sluta din normala menstruationscykeln , för att din cykel kan synkroniseras med den planerade moderns . Efter det kommer du börja dagligen av själv-insprutning hormoner , vilket kommer att stimulera äggstockarna att mogna fler ägg än normalt ( " kontrollerad hyperstimulering " ) . Under denna period kommer din hälsa och hälsa i utvecklingsländerna äggen noga övervakas genom täta blodprover och ultraljudsundersökningar.
6 .
genomgå äggplockning .

Efter i genomsnitt 8-11 dagar av medicinering , kommer äggen att mogna och redo för hämtning . Du kommer att ges en sista injektion för att förbereda ägg , och sedan, under lätt anestesi , kommer läkaren att göra ett mindre kirurgiskt ingrepp för att ta bort ägg från äggstockarna . Förfarandet är korta ( 15-30 minuter ) , och efter att återhämta sig från anestesi för en timme eller två , kommer du vara fri att lämna kliniken med förutbestämd drivande följeslagare .

tips och varningar


 • Beslutet att donera ägg är inte en som aldrig bör tas på allvar . Innan beslut fattas om att vara en äggdonator , utbilda dig grundligt på den potentiella medicinska komplikationer och biverkningar , samt den eventuella känslomässiga konsekvenserna .
 • Som med alla juridiska eller medicinska ämnen , se till att du kontrollera äktheten och kvalitet äggdonator byrån innan du registrerar någonting .


 • Previous:nothing Next:Så här avslutar infertilitet efter många försök

  Relaterade artiklar


 • hur man kan förbättra cirkulationen i fötterna
 • aerolizer inhalator information
 • hur man kan planera för din hysterektomi
 • hur man kan minska en feber
 • influensavaccin reaktioner hos spädbarn
 • hur du kan trösta en irriterad vaccinationsstället
 • Hur identifiera flytningar
 • hur man naturligtvis sänka östrogen -nivåer hos män
 • Hur du donerar ägg för transplantation
 • Hur påverkar depression mediciner ett foster ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com