Hur kan jag stoppa hals rynkor?

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-04-10
Upprepad solexponering och hudskador orsakar djupa rynkor, särskilt i nacken, säger Mayo Clinic. Exponering för rökning ökar också sannolikheten för att utveckla rynkor. Trots att utveckla rynkor är en naturlig del av åldrandet, alternativ behandling och förebyggande tips kan hjälpa

ansiktsbehandling fyllmedel

Facial fillers är gjorda av hyaluronsyra och kollagen, som är olika typer av fett. Dessa mjuka vävnader till djupa rynkor i nacken för att jämna ut huden . Den här processen ger också mer volym för att jämna ut huden , säger Mayo Clinic .

Biverkningar av ansiktsbehandling fyllmedel kan ge smärta, svullnad och blåmärken . Förfarandet kommer att behöva upprepas av en läkare varannan månad för att minimera uppkomsten av halsen rynkor .

botulinumtoxin typ A Injektioner

botulinumtoxin typ A injektioner, som också är känd som " Botox " skapar kemiska meddelanden som gör musklerna , säger Mayo Clinic . Resultatet är ett smidigare utseende för djupa rynkor, förklarar Mayo Clinic. Resultat från detta förfarande är några månader, och måste upprepas.

Laserbehandlingar

Laser behandlingar, som också kallas renovering av vägbeläggning, använda ljus för att förstöra ytskiktet av huden. Denna process stimulerar tillväxten av kollagen, som gör att huden blir slätare och har en stramare utseende. Flera behandlingar behövs för att bli av djupa rynkor i nacken.

Rynkkrämer och lotioner

Enligt Mayo Clinic, skrynklas produkter som säljs på din lokala affär sannolikt inte kommer att bli av med djupa rynkor. The Food and Drug Administration (FDA) etiketter dessa produkter som "kosmetiska", vilket betyder att de inte har några medicinska värde, säger Mayo Clinic. Prata med din läkare om receptbelagda kvalitetsfel, såsom topikala retinoida, som är godkända av FDA.

Förebyggande metoder

Använd solskyddskräm för att stoppa djupa rynkor på halsen, rekommenderar Mayo Clinic. En SPF 15 eller högre bör väljas. Titta även för produkter som skyddar mot båda typerna av skadliga strålar: UVA-och UVB.

Rökvanor bör avbrytas, vilket bidrar till djupa rynkor och hudskador. Dessutom använder fuktkräm varje dag , vilket förhindrar torr hud och masker djupare rynkor .

Previous:nothing Next:hur man ska behandla en inåtväxande naglar

Relaterade artiklar


 • hur man kan övervaka ägglossning
 • hur man ska behandla en baby burn
 • hur man gör goda vanor
 • långsiktig effekt av bakteriell spinal hjärnhinneinflammation
 • Hur du tar furosemid
 • hur du kan hjälpa din tonårsdotter gå ner i vikt
 • ledsmärta under klimakteriet
 • manlig fertilitet piller tips
 • hur platsen symtom på graviditet under den första veckan
 • hur man kan stoppa en blodig näsa, snabb
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com