Vad är hälsoskäl för torr hud & gallring hår ?

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-04-23
Torr hud och håravfall kan hända vem som helst om deras hälsa är inte den bästa . Men om du är en kvinna som är i klimakteriet eller klimakteriet , är du troligen att uppleva båda dessa villkor

Torr hud

Mayo Clinic konstaterar att torr hud kan vara resultatet av för mycket solexponering och rökning . Detta kan tygla blodkärlen i din yttersta lagret av huden , minska blodflödet och ozonnedbrytande huden av näringsämnen och syre . Rökning kommer också att skada fibrerna i huden som ger huden sin elasticitet och styrka .

Förslag

Äldre kvinnor inte utsöndrar så mycket olja som för yngre kvinnor, så torr hud förekommer som du ålder . Undvik att använda en stark tvål och tar långa , varma bad, eftersom detta kommer att göra huden torr . Använd en fuktkräm över hela kroppen och ansiktet . Detta kommer att återfukta huden och eliminera torrhet .

Andra faktorer

kontrollera din stress , som när utom kontroll , kan leda till hudproblem , bland annat torrhet . Äta en god kost som innehåller livsmedel som är rika på vitamin C och låg i kolhydrater och fetter bör också förbättra tillståndet i huden .

gallring hår

håravfall kan bero på hormonella förändringar . Om din sköldkörtel är i otakt , kan detta påverka dina hormoner och resultera i hår problem . Om du upplever en ökning av hormonet testosteron kan detta resultera i gallring hår och håravfall . När en kvinna närmar klimakteriet , hennes progesteron sjunker eftersom hon inte längre är ägglossning . När detta inträffar ökar kroppens produktion av androstendion , som har några manliga -liknande egenskaper , och detta kan resultera i håravfall . Om du inte har tillräckligt med protein i kosten , kan det också leda till håravfall .

Telogen Effluvium

Fysisk och emotionell stress kan leda till håravfall , som kan ärftlighet och vissa mediciner . Ett tillstånd som kallas telogen effluvium kan uppstå som en följd av en chock för systemet till följd av en allvarlig infektion eller allvarlig sjukdom, kirurgi , förlossning , krasch kostvanor eller en låg sköldkörtelfunktion .

Alopecia areata

Vissa kvinnor upplever ett tillstånd som kallas Alopecia areata , vilket resulterar i massiva håravfall . Detta är en autoimmun sjukdom som kan orsaka hår faller av överallt på kroppen , inklusive hårbotten .

Previous:nothing Next:som behöver en tetanusvaccin ?

Relaterade artiklar


 • vad är navelsträngsblod användas för i vården ?
 • hur man kan planera för bröstförminskning
 • Pilates övningar för att förlänga mittlinjen
 • hur man ska behandla influensa effekter dimma biverkningar hos barn
 • användning av metformin för fertiliteten
 • huvudvärk och feber hos barn
 • som reglerar vårdhem i Illinois?
 • hur man ska behandla en inåtväxande naglar
 • vad är orsakerna till onormala celler från ett cellprov ?
 • tidigt håravfall alternativ
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com