alternativ sura uppstötningar medicin för spädbarn

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-04-02
Sura uppstötningar är ett vanligt problem för spädbarn . Det finns flera sätt att behandla sura uppstötningar hos spädbarn , bland annat läkemedel ordinerats av ditt barns läkaren . En annan form av behandling är med huskurer eller alternativa åtgärder . Dessa kan vara till nytta utan biverkningar av läkemedel som förskrivs

Antacida

Antacida kan användas för reflux , återfinns normalt över disken och inte behöver ett recept . Flytande former av antacida innehålla magnesium eller aluminium . Antacida kan potentiellt orsaka antingen diarré eller förstoppning i ditt spädbarn . Även om denna typ av medicinering inte minskar mängden spotta upp ditt barn kommer att producera , kommer det att hjälpa till att minska surheten i spotta upp . Vanliga mediciner i antacida klassen Mylanta och magnesiumpreparat . Fråga din barnläkare eller apotekspersonal vilken dos är för ditt barn .

Örter

Örter kan till nytta för många medicinska problem, inklusive sura uppstötningar i ditt spädbarn . Slippery Elm har använts i traditionell kinesisk medicin som behandling för gastrointestinala problem. Slippery alm fungerar för ditt barns mage av beläggning och lugnande mag -tarmkanalen , liksom i halsen . Tanken är att hal alm bidrar till att minska och förhindra den brännande att magsyra producerar .

Antingen brygga hal alm i en te , eller lägga pulvret från kapslarna i ett livsmedel , till exempel äppelmos , om ditt barn äter fast föda . Det rekommenderas inte att du använder hal elm samtidigt som andra läkemedel . Slippery alm fungerar ungefär som ett antacidum skulle .

Aloe Vera

Aloe Vera har många fördelar bland annat hjälp med problemet med sura uppstötningar. Aloe vera kan användas för spädbarn eftersom det är naturligt och säkert. Det verkar genom att minska inflammationen med fettsyror . Det är en lugnande behandling för mag-och tarmkanalen . Aloe vera fungerar internt som det gör externt , vilket minskar irritation . Du kan köpa aloe vera över disk på mest hälso- mataffärerna . Fråga din läkare vilken dos barnet ska vara på för sin vikt .

Previous:nothing Next:hårtork behandling för löss

Relaterade artiklar


 • hur man gör ett hem säkert för äldre-del 2
 • kriterier för make-a-önskan mottagare
 • hur man känner igen symptom på klimakteriet
 • Hur man vet om din dotter skulle ha nytta av bröstimplantat kirurgi
 • klimakteriet, mat & dryck
 • vanlig influensa symtom fakta
 • vilken typ av läkarna behandla migrän ?
 • hur man vara säker när du är ensam på en parkeringsplats
 • hur man väljer rätt välling
 • som reglerar vårdhem i Illinois?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com