avlimil säkerhet

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-04-03
Avlimil är ett supplement som är avsedda för att lindra symptom på hormonell obalans och klimakteriet , såsom värmevallningar och nattliga svettningar . Som ett supplement , är Avlimil inte utvärderats av Food and Drug Administration för säkerhet eller effektivitet , och några av dess ingredienser medföra risker för biverkningar och komplikationer

Ingredienser

Den primära ingredienserna i Avlimil som rapporteras av skaparna av örter inkluderar soja , silverax , röda hallonblad och salvia .

typer av biverkningar

Soja har potential att orsaka förstoppning , uppblåsthet och illamående , medan biverkningar av silverax ingår magkramper , huvudvärk och vaginal spotting . Vissa patienter som tar salvia som kosttillskott rapport illamående, kräkningar , buksmärta , yrsel , agitation och väsande andning , bör rapporterna RxList .

Läkemedelsinteraktioner

Soy inte användas tillsammans med MAO-hämmare antidepressiva som kemikalier i soja öka risk och svårighetsgraden av biverkningar från MAO-hämmare , såsom svår hypertoni , förklarar RxList . Sage kan minska effekten av vissa beslag mediciner som karbamazepin eller fenytoin, medan silverax kan göra kemoterapi behandlingar för cancer med cisplatin mindre effektiv.

Risker

Både silverax och salvia utgör en risk för leverskada hos vissa patienter , varnar RxList. Vissa läkare befarar att kemikalier i soja kan öka risken för att utveckla östrogenberoende tumörer som bröst-, äggstocks-eller livmoder cancer, enligt Breastcancer. org.

Överväganden

soja, salvia och silverax ingår i Avlimil är inte säkert att användas under graviditet eller amning. Om du har en historia av cancer, diabetes, krampanfall, njur-eller leversjukdom, myom eller protein S-brist, kan det inte vara säkert för dig att ta Avlimil på grund av dess beståndsdelar, varnar RxList.

Previous:nothing Next:säkerhetsregler att undervisa i icke - läsning barn





Relaterade artiklar


 • öronvärk & influensa avhjälpa
 • Hur kan man genomföra medicinsk fullmakt
 • hur man behandlar en krossad spik
 • hur man kan hjälpa oroliga barn återta kontrollen över sina känslor
 • hur man ändrar hed försäkringsbolag
 • olika kvaliteter av linser för glasögon
 • hur man desinficera ytor som möss har varit på
 • hur man vet näringsbehov för ditt barn
 • premenopause diagnos
 • är en generisk variant av SINGULAIR finns nu ?




  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com