holistisk hälsa övningar för seniorer

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-04-14
Användningen av holistisk hälsa övningar kan leda till större flexibilitet, rörlighet, minskad smärta , och långvarig självständighet för seniorer . Enligt Senior Journal. com : s artikel på Center for Disease Control 2009 statistik , " den genomsnittliga 65-årig pensionär kan förväntas leva till nästan 84 . " Metoder som yoga , qi gong , tai chi och tenderar att vara mer försiktig än "no -pain , no- gain " inställning till motion . Ett balanserat förhållningssätt till gym kan vara det närmaste vi har till ungdomens källa .

orsaker

Holistisk hälsa metoder innebär en syn på hela människan , och fokusera på att skapa och upprätthålla hälsa . Hälsomyndigheter som Dr Andrew Weil ge riktlinjer för övergripande angreppssätt för att wellness . Övningar som Tai Chi som förbättrar balansen minska seniorer " risk för fall . Utövar Tai Chi regelbundet kan bidra till seniorer återstående oberoende .

Motivation

Tänk på fördelarna . Sinnesfrid, bättre balans , ökad samordning och uthållighet , och lättare att slutföra dagliga uppgifter är bland de möjliga resultaten. De som motionerar regelbundet märker ofta det förbättrar enkelt att få i och ur bilen, lyft specerier , gå uppför stegen , och som stiger från en stol . Smärtlindring är också möjlig. Forskare vid Tufts University School of Medicine fann en signifikant minskning av knäsmärta i seniorer med artros under en 12-veckors studie som inkluderade Tai Chi sessioner två gånger i veckan .

mål

Börja med enkla mål för ditt nya träningsprogram snarare än att gå all -out på första dagen . Till exempel , hitta en lokal klass , eller få en övning band eller DVD för att försöka hemma och be en vän att prova det med dig . Bestäm hur många gånger i veckan att träna. En möjlighet är att utöva två dagar i veckan , tisdag och torsdag morgon , gör 10 minuter från en Tai Chi -program . Var specifik , och plocka något du kan och kommer att göra .

Komma igång

Välj bekväma kläder du kan flytta in Glöm hud-åtsittande dräkter. Alla lösa byxor och topp kommer att göra . Se till att byxorna är rätt längd för att förhindra utlösning , och löst i midjan .

Om möjligt , ta en klass på en plats att ha nytta av en erfaren lärare . Om du väljer att lära sig hemma , se till att gå i din egen takt . Om en övning är svårt , bara titta , snarare än att försöka det första gången . Du kommer att få nytta av att göra så mycket du kan . Om nödvändigt, modifiera de rörelser som passar dina förmågor . Till exempel nå så långt som du är bekväm , snarare än när det gäller lärare gör . Andas bekvämt , och avstå från ansträngande . Det är en god idé att öva till en vän . Var noga med att konsultera din läkare innan företaget ett nytt träningsprogram. Det viktiga är att komma igång

Keep Going

En kropp i rörelse tenderar att stanna i rörelse . förtroende kommer från att upprepa metoder . Alla har varit nya på något , så gå lätt . Att hålla ett sinne för humor hjälper . För att hålla på rätt spår , använda en kalender för att kartlägga dina framsteg . Anteckna datum och tider du tränar , och förbättringar not . Dessa resultat gynnar resten av ditt liv . Holistisk hälsa övningar kan vara den bästa investeringen av tid och energi du kan göra .
.

Previous:nothing Next:korrekt spinal anpassningen

Relaterade artiklar


 • hur man upptäcker kokain
 • hur man undervisar barn matpyramiden
 • hur man berättar du är gravid under p-piller
 • där kan en alkohol - missbrukare tonåring få hjälp ?
 • hur man organiserar journaler
 • drogmissbruk effekter på ett nyfött
 • hur man kan stoppa amenorré med preventivmedel
 • hur alternativa Tylenol & Motrin en feber
 • vid vilken punkt är EPIDEMISK BINDHINNEINFLAMMATION smittar inte ?
 • hur man ska hantera ischias och graviditet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com