hur du tar bort vårtor på barn

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-04-17
Verruca vulgaris, eller vanlig vårta, är särskilt vanligt hos barn. Vårtor är ojämn, hårda utväxter som kan visas var som helst på kroppen, men oftast på händer, fingrar, handleder och armbågar. Vårtor orsakas av humant papillomvirus, som orsakar yttre lagret av huden att växa onormalt. Over-the-counter mediciner kan användas för att ta bort vårtor på barn, men i vissa fall en läkare behöva ta bort det

Du behöver:. .
Läkarbesök
Silvertejp.
Wart remover.
Kryokirurgi.


1 .
Ta ditt barn till doktorn för att kontrollera att ojämn tillväxt är en vårta och inte ett symptom på ett annat tillstånd. Läkaren kan ge dig råd om den bästa behandlingen för ditt barn .
2 .
Vänta vårtorna att försvinna , särskilt hos mycket små barn . Vissa barn är mottagliga för virus som orsakar vårtor en kort tid i deras liv . Om du väntar, vårtor ofta försvinner så mystiskt som de dök upp .
3 .
Har ditt barn visualisera vårtan försvinner . Vissa studier tyder på att om ditt barn inbillar vårtan försvinner och upplösning kan det gå iväg på egen hand .
4 .
Använd silver tejp på vårtorna . Silver silvertejp befanns vara 21 procent effektivare i vårtan avlägsnas , enligt MSNBC . Skär en liten del av silver tejp och placera den på toppen av vårtan , som ersätter det när det börjar falla av . Lämna det på tills vårtan försvinner . Man tror att gummit i tejpen avbryter tillväxten av vårtan och kan uppmuntra ett barns immunsystem att angripa vårtan , enligt Amy Paller av MSNBC Hälsa Segment .
5 .
Applicera en over- the- counter vårtan remover . Det finns en mängd av vårta avlägsnande krämer, geléer , kuddar och sprayer finns på de flesta apotek . Dessa vårta flyttpersonal innehåller salicylsyra och arbete genom att bränna bort vårtan . Denna typ av medicinering kan lämna ett ärr i stället för vårtan , och förfarandet kan vara smärtsamt för ditt barn . Det finns olika styrkor tillgängliga , använda den lägsta styrka för små barn . Följ anvisningarna på förpackningen för rätt vårtan avlägsnas .
6 .
Har ditt barns läkaren göra cryosurgery att ta bort vårtan . Din läkare kommer att spruta på flytande kväve för att frysa bort ditt barns vårta . Detta förfarande kan vara smärtsamt för ungefär en minut eller två medan han sprutar på kväve . Ditt barn kanske har en liten vit ärr i stället för vårtan .

tips och varningar


 • Låt inte ditt barn att plocka på hans vårtor . Plockning och repor vårtor kan få dem att sprida eller blivit smittade .


 • Previous:nothing Next:hur reparera rakknivar

  Relaterade artiklar


 • vad är förlossningskanalen ?
 • vad är orsakerna till daglig huvudvärk hos barn ?
 • hur man undviker en baksmälla
 • hur man upptäcker tidiga tecken arbetskraft
 • hur man berättar som ögat är dominerande
 • hur man kan räkna graviditet förfallodagen
 • hur vi ska utbilda preschoolers om att äta hälsosamt
 • hur man avgör en förfallodag från ett datum för befruktning
 • Hur man blir en äldreomsorg advokat
 • hur man andas ordentligt för avkoppling
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com