hur färga håret under den första trimestern av graviditeten

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-04-16
Juryn är fortfarande ute på om det är säkert att färga håret under den första trimestern av graviditeten . Hittills finns det inga tillförlitliga studier som ger ett svar ett eller annat sätt. Eftersom det finns så lite solid information om hår kemisk användning under graviditet , är säkerheten för färgning hår något dunkla . En gravid kvinna måste bestämma vad hon tycker är bäst , kanske med lite råd från hennes läkare

Dye Hår Säker


1 .
Vänta tills din första trimestern av graviditeten är över . De första 3 månaderna av graviditeten är den mest avgörande för ditt barns utveckling organ . Om du väntar på andra trimestern , kan ditt barn bli mindre sårbara för kemikalier i hårfärgningsmedel
2
Fråga din barnmorska-. en läkare som levererar barn och ger mödravård-- för rådgivning . Läkaren kan ha de senaste nyheterna om kemiska användning under graviditet .
3 .
förstår att din hårbotten och huden kan absorbera en del av hårfärgningsmedel du använder på ditt hår . Enligt organisationen av Teratologiska informationsspecialister , kemikalier som tas upp av hårbotten kan lämna kroppen i urinen . Eftersom hår kemikalier tas upp av hårbotten och hamnar i blodet, det finns en chans att de kan göra det till ditt barn och orsaka skada.
4.
Tänk på att håret kemikalier har fram några fosterskador i djurförsök, enligt PubMed Central. Använde dock dessa studier en mycket större mängd kemikalier än finns i en typisk hårvårdsprodukter. Som sådan är det möjligt att låga nivåer av hår kemikalier kommer att vara säkra under graviditeten.
5.
Besök en naturlig salong hårvård och välja ett hårfärgningsmedel som inte innehåller kemikalier . Alternativt kan du be din vanliga stylist för att få några kemikaliefri dye att använda under graviditeten.
6.
Färga håret på en väl ventilerad plats. Många hår kemikalier avger skadliga ångor som kan vara skadliga medan du är gravid. Håll ett fönster, dörr eller båda öppet så att frisk luft att cirkulera under din hårvårdsprodukter.
7.
Använd handskar om du väljer att färg ditt eget hår istället för att besöka en salong. Detta kommer att hålla hårfärgningsmedel från att absorberas av huden på dina händer förutom hårbotten.

tips och varningar


 • Om du är orolig för hårfärgningsmedel, men hoppas fortfarande att ändra ditt utseende, överväga att få höjdpunkter. Enligt Parents. com, kan du undvika att kemikalier röra din hårbotten Om du markerar i stället för färg.
 • inte automatiskt anta en produkt hårvårdsprodukter är säker bara för att det annonseras som "naturliga". Vissa produkter innehåller skadliga kemikalier trots deras helt naturliga märkning. Fråga din läkare om säkerheten i ett hårfärgningsmedel ingredienser innan du använder den.


 • Previous:nothing Next:hur man behålla vikten under klimakteriet

  Relaterade artiklar


 • hur man ska tolka ett test blodkemin
 • Hur säkert är Endowmax?
 • Vilken är den idealiska LDL läsning för en kvinna ?
 • vem kan få hospice ?
 • hur man ska värdera en nysning
 • vad är spermier tvätt ?
 • hur man ska hantera ischias och graviditet
 • tidig menstruation information
 • hur man kan hjälpa någon med en kronisk sjukdom
 • hur man hittar en knöl i bröstet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com