hur man bygger ett starkt immunförsvar hos barn

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-04-09
Ett friskt immunsystem hjälper slåss av infektioner och virus och hjälper hålla barnen sjuka så lite som möjligt. Det är inte svårt att bygga ett starkt immunförsvar hos barn. Att införliva rätt mat och daglig verksamhet kommer att hjälpa barnen att ha det mest hälsosamma immunsystemet möjligt

Du behöver:. .
Frukt
Grönsaker.

träna för att bygga ett starkt immunförsvar


1.
Gå en promenad eller en lätt joggingtur varje dag. En 15-minuters promenad varje dag är ett enkelt sätt att hålla ditt immunförsvar i form.
2 .
göra armhävningar tre till fyra dagar i veckan . Försök att göra tre uppsättningar med fem och ökar lite varje vecka .
3 .
Gör situps tre till fyra dagar i veckan . Tre uppsättningar av 15 är en bra utgångspunkt , och sedan arbeta upp till mer som du får mer bekväm . Du behöver inte maxa , du bara försöker få en ljus , full body workout hålla kroppen frisk
4
Se till att få tillräckliga mängder av vila och . sömn . Det är viktigt att låta kroppen vila efter träning , och aldrig överdriva . Medan kroppen vilar , släpper det immun-preparat för att förbättra och laddar .

äta för att bygga ett starkt immunförsvar


1 .
Ät livsmedel med probiotika . Dessa är bra i kampen mot influensavirus och kan hittas i kosttillskott och några livsmedel . Yoghurt , misosoppa , juice , soja drycker och jästa och ojästa mjölk är alla källor av probiotika .
2 .
Ät färsk frukt och grönsaker . Blåbär och granatäpplen är laddade med antioxidanter som hjälper bygga friska immunförsvaret . Andra frukter, såsom persikor , äpplen och apelsiner , har starka mängder av C-vitamin och är bra för immunförsvaret . Shitake svamp hjälper till att öka din vita blodkroppar , och broccoli och tomater har också massor av hälsosamma vitaminer .
3 .
Införliva omega-3 fettsyror i kosten . De orsakar kroppen att stimulera cytokiner , som används när bekämpa infektioner . Lax , valnötter , pilgrimsmusslor, blomkål, vitkål , räkor , torsk , tonfisk , sojabönor , tofu , och grönkål har alla en hög källor till omega -3 fettsyror .
4 .
Drick sex till åtta glas vatten om dagen . Det är alltid nyttigt att stanna hydrerade under hela dagen . Vatten hjälper bära vitaminer och näringsämnen genom kroppen och spolar ut avfall .
5 .
Undvik mat som försvagar din vita blodkroppar . Socker och koffein kan orsaka massor av skador på immunförsvaret , liksom torka ut kroppen .


Previous:nothing Next:hur du tar bort en ögonfrans ur ett barns ögon

Relaterade artiklar


 • Vilka är fördelarna med vitamin rödbetor kosttillskott ?
 • hur mål som sattes upp
 • hur man vet vilka läkemedel är säkra att ta innan bröstimplantat kirurgi
 • CPAP sömnapné behandling för barn
 • hur man köper en Cryonic kammare
 • hur man kan sänka risken för svininfluensa
 • hur man kan bota dark & nariga läppar
 • hur undersöka prostatan
 • hur man får barnen att ta omega fiskolja 6
 • hur man hittar en läkare familj sjuksköterska
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com