hur man hittar en legitimerad gynekolog

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-04-23
Korrekt gynekologisk vård är mycket viktigt att upprätthålla god hälsa för en kvinna. Denna process börjar med att hitta en erfaren, pålitlig gynekolog. I USA visar ombord certifiering med den amerikanska styrelsen för obstetrik och gynekologi (ABOG) eller American Board of Medical Specialties (ABMS) klinisk kompetens och engagemang för kvinnors hälsa. Att hitta en gynekolog som certifierats av antingen ombord --- eller en styrelse i ditt område --- endast kräver tillgång till en telefon och internet eller papper telefonkatalogen.

Du behöver:
Telefon
. Telefonkatalogen.
Internet-anslutning.


1.
Identifiera styrelsen som du helst skulle vilja hitta en certifierad gynekolog. Besök webbplatser för styrelserna i ditt område som ABOG och ABMS, som är allierade. Du kan vara bekvämt att välja en gynekolog som certifierats av ett av flera styrelser.
2.
Hitta en läkare sökfunktion på nämndens webbplats. "Public Resources" på ABOG webbplatsen ansluter dig till den amerikanska kongressen för förlossningsläkare och gynekologer (ACOG), som har en katalog med ABOG-certifierade gynekologer. Konsultera ABOG länken i avsnittet Resurser nedan.
3.
Kontakta din lokala telefonkatalog för en närliggande gynekolog. Seek rekommendationer från andra lokala kvinnor för bästa praxis i ditt område. Om du bor i USA och skulle hellre börja din gynekolog sökning så sätt kan du använda den ABMS sökfunktionen i avsnittet Resurser nedan för korsreferens om någon gynekolog i ditt område är certifierad. Att göra så kräver att registrera dig för ett gratis konto hos dem. Du kan också ringa ABMS med det nummer som anges i den ABOG Resurs .
4 .
använd kontaktinformation på hemsidan för din lokala styrelse eller nämnder, om det är många . Denna information kan också finnas i en telefonkatalog . Ring dem för att kontrollera ombord certifiering av någon gynekolog du funderar besöker . Styrelsens kontaktledning kan också hjälpa dig att hitta närliggande styrelse-certifierade gynekologer .


Previous:nothing Next:utvecklingen av fostrets tvillingar

Relaterade artiklar


 • Hur lång tid tar det för födelsekontroll att smälta ?
 • hur man desinficera ytor som möss har varit på
 • influensa vård för äldre
 • Vilka är de behandlingsalternativ för bipolär II ?
 • återhämtning genom erkännande och acceptans av ett beroende
 • hur man bli gravid med bara en slang
 • prostatit beror på hemorrhoidopexy
 • en man av optimal hormonell hälsa
 • hur man ska leva bekvämt med värmevallningar
 • alkoholbruk vs alkohol statistik missbruk
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com