hur man ska behandla patienten håller andan trollformler hos barn

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-04-19
Det kan kännas skrämmande när ett barn håller andan och förlorar medvetandet . Detta tillstånd av trollformler håller andan kan vara en särskild utmaning för föräldrar . Läs mer om detta relativt vanlig sjukdom och hur man behandlar håller andan trollformler
1 .
håller andan perioder brukar väckt den av känslor i ett barn . Detta fenomen observerats hos barn så unga som tre månaders ålder , och oftast gör deras utseende under det första levnadsåret . Infant du håller andan drabbar upp till en av tjugo barn, men lyckligtvis dessa skrämmande episoder försvinna i flertalet barn med sex års ålder . Dessa besvärjelser kan hända upp till flera gånger om dagen som kan vara en särskild utmaning och en källa till stor oro för föräldrar .
2 .
Lär dig att känna igen en håller andan stava .

Holding andan perioder brukar väckt den av känslor i ett barn . Ett barn vanligen blir upprörd och ganska plötsligt och dramatiskt slutar andas . I extrema fall kan en håller andan stava till en kort förlust av medvetandet vilket kan vara ganska skrämmande för onlooking föräldrarna . Denna korta medvetslöshet stimulerar brukar återvända normal andning . Vid tiden för det du håller andan stava , kan barnet bli blått , och en del barn kommer till och med uppenbart ryckiga rörelser som liknar ett anfall.
3 .
Har ditt barn utvärderas av en läkare vid det första avsnittet.

Eftersom en håller andan stava kan vara svåra att skilja från ett anfall , är det viktigt att ett barn ska bedömas av en läkare när han eller hon första erfarenheter en episod . Lab studier bör göras för att utesluta järnbrist som ibland kan bidra till symtomen.
4 .
förhindra att dina barn från att skada sig själv .

Under en verklig håller andan stava , de viktigaste målen är att förhindra skada för ditt barn genom att se till att han eller hon inte faller och att behålla lugnet att inte bidra till barnets ångest .
5 .
Se till att det inte är ett beslag snarare än en anläggning andetag besvärjelse.

Om ditt barn visar ihållande tvära rörelser som tyder på ett beslag , söka läkarvård direkt .
6 .
Lyckligtvis är detta ett tillstånd som snart är urvuxen och lämnar inget resterande underskott . Tala med din läkare om hur man hanterar ditt barns speciella situation.


Previous:nothing Next:hur man kan minska smärta från endometrios

Relaterade artiklar


 • hur man kan stoppa amenorré med preventivmedel
 • pediatriska öronvärk avhjälpa
 • vilka sjukdomar göra cellprov test för ?
 • Vilka är de behandlingsalternativ för bipolär II ?
 • hur man använder galen lim för att stänga sår
 • kost och nutrition för levercancer
 • allergier och problem beteende hos barn
 • ultraviolett ljus terapi för gulsot
 • metoder att bli av med en förkylning i ett småbarn
 • hur man kan stärka Kegel muskler hos män
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com