hur man undviker känslan för varm när du sover

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-04-20
Någonsin att få för varmt medan du sover? Väl här är några tips för att förhindra vridande i sängen hela natten

Du behöver:.
Sprayflaska
. vatten.
kudde.
bra plats att sova.


1.
Skaffa dig en billig plast sprayflaska. Kontrollera Dollar Tree eller någon annan större varuhus som Target eller Wal-Mart, inom rese toalettartiklar ön.
2.
Fyll den med vatten och placera den vid din säng. Jag har min på min night stand, så det är i min räckhåll när jag behöver det medan jag i min säng.
3.
Innan jag kan få bekväma, jag använder spruta att spritz lite vatten på mitt ansikte innan nickade utanför. Jag gör detta på sommaren och vintern.
4.
Lager själv. Se till att du inte bär för mycket kläder när du kommer in i din säng. Även när det är kallt som jag först klättra i sängen, ibland när jag vaknar på morgonen, jag befinner mig alla svettiga eftersom jag fick för varmt på natten. Ibland är det bäst att bära tunna kläder och dra upp en tjock filt i stället ha mycket kläder och har en tunn plåt för att dra upp över dig själv, på det sättet, om du blir för varm, kan du bara sparka filt ner till fötterna eller drapera den över delen av sängen där du inte sover.
5.
annat tips är att vända kudden över när du börjar känna dig varm och spraya den med vatten flaska. Detta kan verkligen hjälpa om du känner överhettad.
6.
Och som jag nämnde i steg 4, om bär tunnare kläder och sova med en tjockare filt på dig själv, om du blir alltför het i natten, klä av några av dina kläder. Tro det eller ej, kan detta verkligen hjälpa när du inte kan sova för att du är för varm.

Tips och varningar


 • Se om du gör remsa bort några av dina kläder i natten, som du anser som ser dig på morgonen, särskilt om du kastar täcker bort i natten! :)
 • Jag kan inte garantera att dessa tips hjälper dig att sova, men jag vet att de har hjälpt mig.


 • Previous:nothing Next:hur du enkelt ta bort någon flisa

  Relaterade artiklar


 • hur man håller en engångsrakhyvel ren
 • hur man kan stoppa en blodig näsa, snabb
 • hur man kan hjälpa någon med en kronisk sjukdom
 • hur man kan stoppa progesteron kräm
 • hur man förbereder för förlossningsinduktion
 • hur bli gravid snabbare naturligt
 • hur man kan hjälpa passiva barn blir påstridig
 • hur du avgör om du har erektil disfunction
 • curad ärr terapi instruktioner
 • effekterna av meddelandet om familjens hälsa
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com