hur tonen och forma dina bröst med träning

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-04-21
Om du stirrar i spegeln önskar att du hade blivit välsignade med en mer fyllig byst, tycker inte att bröstförstoring är det enda alternativet. Du behöver inte spendera en förmögenhet på kosmetisk kirurgi för att bli mer välväxt. Det finns övningar du kan göra som kommer att forma och ton dina bröst

Du behöver:. .
3-pund hantlar
Träningsmatta.
Gym medlemskap.
Ordförande.


1.
Köp en träningsmatta och en uppsättning av tre-pound hantlar. Dessa är de enda delar av utrustning du behöver för att tona dina bröst musklerna. Hantlarna och träningsmatta kan hittas på någon träningsutrustning butik och i de flesta rabatter butiker som Wal-Mart eller specialbutiker såsom Sport myndigheten.
2.
Stå rakt håller en vikt i varje hand. Sträck ut armarna ut till sidorna och rotera i baklänges cirklar, flyttar från små cirklar till större cirklar för totalt antal 15 repetitioner. Ayurvedicure föreslår också en annan stående övning för bröst som kallas väggen ups. Dessa utförs genom att stå cirka två meter från en vägg med ansiktet mot väggen. Placera händerna mot väggen och luta tills näsan nästan nuddar väggen. Nästa, sakta pressar dig själv från väggen. Upprepa denna rörelse 15 gånger. (Se Resurser för länkar. )
3.
Ligg ner på träningsmatta och utföra dessa bröstförstoring som övningar föreslagits av Förstora Breast Guide. Först, när de låg ner på mattan, håll en av de vikter i varje hand och sträck armarna rakt ut på ungefär axelhöjd. Därefter höjer armarna rakt upp och samtidigt hålla armbågarna intill böjda bara så att vikterna träffas på bröstet. Sedan tar vikterna tillbaka till dig sidorna igen i axelhöjd . Upprepa denna övning från 10 till femton gånger . ( Se Resurser för länkar )
4 .
Ligg kvar med vikter i händerna och böj knäna den här gången . Utöka dina armar ut mot sidorna och sakta armarna tillsammans innehar en sekund eller två och sedan sänka armarna långsamt tillbaka till marken . Den Förstora Breast Guide föreslår denna övning 10-12 gånger varannan dag . ( Se Resurser för länkar )
5 .
gå på gym. Mest alla gym har vad som kallas ett PEC fluga maskin som är konstruerad för att räkna ut bröstfena (bröst) muskler. Denna maskin är vanligtvis en sitta ner maskin där du drar motstånd i mot kroppen med hjälp av din arm och muskler bröst. Om du föredrar att utöva utan en maskin, se till att du använder rätt formulär genom att sitta i en stol och sedan hålla hantlarna upp i luften och skjuta armarna från kroppen. Sedan återvänder du dina armar till utgångsläget och upprepa tio till femton gånger.


Previous:nothing Next:hur man ska fastställa en lämplig metod för födelsekontroll

Relaterade artiklar


 • hur du kontrollerar att en baby är ordentligt vaccinerade för utomeuropeiska resor
 • hur man skapar positiva affirmationer för förlossningarna
 • hur du tar bort ett främmande föremål från under en spik
 • hur man hittar en licensierad ortoped
 • Hur kan man genomföra medicinsk fullmakt
 • underarm svett i klimakteriet
 • vad är livslängden testning ?
 • hur man mäter en puls
 • hur man skriver en traditionell dödsruna
 • hur man kan förebygga åderbråck
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com