manlig förbättring hem åtgärda

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-04-10
Man produkten är ett hett objekt i media och medicinska världen. Fler och fler män med sexuell dysfunktion problem söker läkare för att avhjälpa det . Även läkare tenderar att erbjuda olika droger som behandlingsalternativ dessa läkemedel har också allvarliga biverkningar, inklusive blindhet . För en mer naturlig lösning-och en fri från biverkningar-överväga följande huskurer för optimal manliga tillbehör och prestanda

Örter

Ginkgo biloba är en ört förmågan att öka blodcirkulationen. Dess fördelar för patienterna har inkluderat minne förbättring , minskning av hjärtsjukdom , och nyligen , fertilitet hjälp . I en studie publicerad av British Journal of Pharmacology , fann man att män som tog 60 mg . av Ginkgo biloba varje dag visade drastiska förbättring förbättringar efter sex månader.

En varning är dock att de med blodpropp frågor eller som är på antikoagulantia bör inte använda Ginkgo eftersom det kan påverka kroppens förmåga att stoppa blödningar i en nödsituation , enligt Mayo Clinic .

Proteiner

Dehydroepiandrosteron eller DHEA är ett viktigt protein för den manliga kroppen för att skapa testosteron . Testosteron är ett av de viktigaste bidragande hormoner för friska manliga sexualiteten . Män som tog DHEA tillskott visade fylligare , större erektioner samt bättre nivåer , nivåer av PSA , prolaktin och testosteron i en studie utförd av universitetet i Wien .

L- arginin är en naturlig aminosyra att forskarna kan extrahera och koncentrera från källor som rött kött . Åttio procent av män (av 40, ålder grupp 25 till 45) med erektil dysfunktion som behandlades med L-arginin (dosering: 1,7 g /dag) och Pycnogenol, ett utdrag ur franska sjöfartsmyndigheterna tallbark (Pinus pinaster), (dosering: 80 mg /dag) återhämtat sig från sina erektil dysfunktion efter en månads behandling. I studien av The Journal of Sex and Marital Therapy, patienterna också fick Pycnogenol, en antioxidant som ökar absorptionen av L-arginin.

Livsstil

Det ultimata sättet att uppnå manliga förbättring är ironiskt nog, enda metod som är helt gratis. En hälsosam livsstil fri för rökning, alkohol, koffein och bearbetade livsmedel och rik på motion och umgänge är garanterad att förbättra det samlade resultatet. Koffein är en omedelbar manliga tillbehör mördare stater Mark H. Cline, Ph. D. , en psykolog och forskare vid Male Health Center i Dallas. Han fann att koffein frigör adrenalin, som stänger av blodflödet till penis.

rökning främjar impotens, säger Sheldon Burman, VD, grundare och chef för manlig sexuell dysfunktion Institute i Chicago. Sluta röka för att undvika tidig debut av impotens eller bidra till att vända den. Rökning är skadligt eftersom det begränsar cirkulation och blodgenomströmning, och eftersom mindre blod når penisen är det svårare att få erektion.

Previous:nothing Next:pediatriska öronvärk avhjälpa

Relaterade artiklar


 • hur att hålla sig frisk under semestern
 • lättnad för runda ligament smärta
 • hur man ska helt enkelt gå grönt
 • hur man skall avgöra rätt storlek på en blodtrycksmanschett
 • Vad är leverfunktion effekter på blodsockret ?
 • hur för de äldre på sjukhem
 • hur man får ett skott
 • behandling av gulsot hos spädbarn
 • Hur du tar ut en spillra
 • hemmagjord formel sondmatning
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com