säkerhetsregler att undervisa i icke - läsning barn

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-04-03
Även mycket små barn kan framgångsrikt lära sig enkla säkerhetsregler. Det är viktigt att ingrain grundläggande principer om lydnad och säkert beteende från en tidig ålder med hjälp av upprepning och positiv förstärkning

Lydnad

Tåg icke-läsning barn att lyda föräldrar och auktoriteter snabbt och fullständigt . Använd tydliga regler och definiera konsekvenser . Var inte rädd för att tillämpa reglerna , att vara konsekvent kommer att lära barn att ta dem på allvar och lyda dig snabbt . En farlig situation är en fruktansvärd tid för en maktkamp .

hålla sig borta från gatan

Lär småbarn aldrig att gå över gatan om de inte hålla hand med en vuxen . Om en leksak rullar ut på gatan , lär dem att be om hjälp snarare än att köra efter det . Definiera ett säkert område att dina barn får spela i. Använd enkla , konkreta regler som " bara spela på gräset . "

Undvik Strangers

Barn bör lära sig att känna igen den betrodda vuxna i deras liv och inte tala till eller acceptera leksaker , godis eller rider från främlingar. Lär dem att skrika " snälla sluta " om någon vuxen gör något som får dem att känna sig obekväm. Detta tåg små barn att vara påstridig utan att bli respektlöst och inte lära dem att säga nej till vuxna i alla situationer.

bara äta mat

Lär barn att inte lägga något i munnen om det inte är mat från en förälder eller betrodd vuxen . Tydligt fastställa kategorier av " livsmedel "och" inte mat. " Detta kan hålla barn från att svälja giftiga hushållsprodukter , leksaker eller buggar . Detta förstärker också " inget godis från främlingar "-regeln .

undvika farliga objekt

undervisa i icke-läsning barn att inte röra vassa eller varma föremål . Lär barnen att leka med leksaker och säkra objekt och övervaka dem när de är utanför eller i nya situationer.

Previous:nothing Next:Vilka är fördelarna med styrketräning för kvinnor ?

Relaterade artiklar


 • vad som väntar på transvaginalt ultraljud
 • hur man kan föra ditt blodsocker nivå ner
 • Hur får man en kopia av din militära patientjournalsystem
 • hur man upptäcker kokain
 • naturliga sätt att hjälpa till med perimenopause
 • allergiska svamp bihåleinflammation hos barn
 • när man ska ge ett barn en tuberkulosprov
 • förångarens vs kall dimma luftfuktare
 • blodproppar hos barn
 • hur man kan spara tusentals på gastroesofageal reflux
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com