Hur berätta om du har lågt blodtryck

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-05-01
Lågt blodtryck , som också kallas hypotension , kännetecknas av ett lågt flöde av blod till hjärtat . Detta är oftast inte ett farligt tillstånd , förutom att det kan bli ett problematiskt skick när blodet inte riktigt når vitala organ på en regelbunden basis. Som en följd av större organ riskerar att bli irreversibelt skadade . Av denna anledning är det viktigt att känna igen tecken och symtom på lågt blodtryck . Skyltar inklusive yrsel , trötthet och svaghet och alla bör diskuteras med läkare .
1 .
Var försiktig ställer sig upp . Eftersom blodtrycket är lågt , kan en plötslig förändring i rörelse resulterar i en känsla av matthet, yrsel eller har en lätt huvud . Om något av dessa symtom är märkt , är det mycket möjligt att du har lågt blodtryck .
2 .
Var uppmärksam på bröstsmärtor och andnöd . Lågt blodtryck kan ibland orsaka artärerna att påverkas . Detta orsakar smärta och tryck över bröstet , och i allvarliga fall kan det också orsaka en hjärtattack . Eftersom dessa symtom kan kopplas till andra villkor, är det viktigt att söka läkarvård.
3.
Ta notis om förändringar i beteende och energi. Lågt blodtryck innebär att kroppen inte kan pumpa tillräckligt med blod genom artärerna. Detta kan orsaka trötthet, oro, huvudvärk och till och med svaghet. Om dessa typer av symptomen kommer på en gång, kan lågt blodtryck vara orsaken.
4.
Se upp för influensaliknande symtom. Lågt blodtryck kan orsaka symptom som illamående, kall och fuktig hud och trötthet. Dessa symptom liknar influensa. Av denna anledning är det viktigt att tala med en läkare för att ta reda på om den verkliga orsaken är lågt blodtryck.
5.
Upprätta en anslutning mellan ditt nuvarande hälsotillstånd och lågt blodtryck . Det finns många hygienkrav som kan orsaka eller bidra till lågt blodtryck. Veta när du är i riskzonen kommer att hjälpa dig fastställa symptomen lättare. Möjliga förutsättningar som är kopplade till lågt blodtryck inkluderar hjärtproblem, endokrina sjukdomar och blodförlust. Lågt blodtryck kan också inträffa under graviditet och om din totala kosten saknas näringsämnen och vitaminer. Att vara föreskriven vissa mediciner, såsom betablockerare eller diuretika, kan också få blodtrycket att bli lägre.
6.
Få rutin uppsättning försök som gjorts. Om du vill vara säker på att du har lågt blodtryck, har tester genomförts med din läkare. Be din läkare att administrera blododlingar, röntgenbilder och urinanalys.


Previous:nothing Next:småbarn ryggrad utveckling

Relaterade artiklar


 • sätt att hjälpa barn sova
 • hur du korrigerar en förstorad prostata
 • hur man ska leva till 100 år gamla
 • hur man kontrollerar flytningar
 • Hur konvertera höra testresultaten till en graf
 • växtbaserade fertilitet över 40
 • utveckling i den sjunde graviditetsveckan
 • hur man handskas med huvudlöss i dina barn
 • hur man ska behandla en inåtväxande naglar
 • hur man förebygger hiv / aids i tonåren
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com