Så för att lindra menstruationskramper snabb

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-05-14
Ett av de värsta delarna om " den tiden i månaden " , oftast hänvisas till som din tid är intensivt smärtsamma uterin kramper . Period kramper kan vara så illa att de stör ditt liv och göra som du vill stanna kröp upp i sängen hela dagen . Om mensvärk sätter en kramp i dag följa dessa tips för att vara på väg att lättnad
1 .
Ta en anti-inflammatorisk smärtstillande medel som Alvedon eller Aleve . Dessa kommer inte bara att minska smärtan men de kommer också att slappna av muskler och lugnar inflammerad livmoder vävnad som orsakas av ditt kramper .
2 .
Utnyttja terapeutiska värme att slappna av mensvärk . Du kan antingen använda en traditionell värmedyna på låg till medelhög inställning eller gå med en mer portabel alternativ såsom en värme wrap . Terapeutiska värme kan vara ett stort liv lukt under de dagar när din mens kramper är värst.
3 .
Säg ja till mjölk . Kalcium är din bästa vän under menstruationen. Konsumera mejeriprodukter som mjölk och ost när du upplever smärtsamma kramp . Kalcium är känt för sin muskel lugnande förmåga och studier har visat att kvinnor som får tillräckliga mängder av kalcium i kosten har betydligt mindre allvarlig mensvärk . Inte har någon mjölk hands ? Du kan tugga ett par Tums att få kalcium som kroppen behöver när mejeriprodukter inte är tillgängliga.
4 .
Glöm inte kalcium 's kompis , magnesium. Magnesium hjälper kroppen förmåga att absorbera och använda kalcium . Öka din magnesium intag under din cykel kommer att hjälpa din kropp att få kramp lugnande kalcium till god användning.
5.
Smutta på en kopp ingefära te. Ingefära används allmänt som ett naturligt botemedel mot mensstörningar av alla slag, särskilt smärtsam period kramper. Brygger en kopp ingefära te och lägga en citronskiva och en tesked honung. Inte nog med att ingefära lindra din obehag, men honung är en naturlig anti-inflammatoriska och kommer att underlätta smärtsam uterin inflammation.
6.
En metod för att återuppleva intensiv livmoderns kramper är att tillämpa naturliga progesteron nedre delen av buken. Teorin bakom detta är att hormonet östrogen är ansvarig för livmoderns kramper och obehag . Progesteron är det hormon i kvinnans kropp som motverkar och håller östrogen i balans . Lägga progesteron skulle minska nivåerna av östrogen i kroppen . Dock naturligt progesteron krämer inte FDA reglerade och de har ännu inte vetenskapligt bevisat lika effektivt för lindring av uterin kramper . Men många kvinnor svär vid denna lösning trots avsaknad av kliniska tecken på effektivitet .

tips och varningar


 • Om din mensvärk bli mycket mer intensiv än normalt eller åtföljs av svåra blödningar , stora blodpropp , feber eller kräkningar kontakta din läkare genast . Du kan ha ett mycket allvarligt medicinskt tillstånd.


 • Previous:nothing Next:Så för att lindra sinus trycket gradvis

  Relaterade artiklar


 • barnen första hjälpen kit instruktioner
 • hur man behandlar en stubbed tå
 • Etik & infertilitetsbehandling
 • hur man får bättre sömn : 50 tips
 • hur man ska behandla springmask
 • tecken och symtom på graviditet eller klimakteriet
 • orsaken till att barn behöver kalcium
 • normal sköldkörtel sortiment under graviditeten
 • Orsaken till yrsel och illamående
 • kriterier för make-a-önskan mottagare
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com