Spektramox alternativ

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-05-08
Spektramox är ett antibiotikum , mer vetenskapligt kallas klavulanat kalium amoxicillin , som avser att behandla nedre luftvägarna , sinus , hud , urinvägar och öroninflammation . Spektramox är en medlem av penicillin familj av antibiotika , vissa människor är allergiska mot denna familj av mediciner , vilket får dem att behöva alternativa antibiotika . Lyckligtvis finns det alternativ till Augmentin

Cephalsosporin

Cefalosporinantibiotika är en av de mest förskrivna antibiotika . De är uppskattad på grund av deras liknande effekt av penicillin antibiotika utan att påverka någon som har en penicillinallergi . Cefalosporin läkemedel används vanligen för att ersätta Augmentin för sinus infektioner . På grund av den tunga användningen av Spektramox har många bakteriestammar som påverkar bihålorna blir immun mot Spektramox behandling . Cefalosporin är en effektiv behandling under dessa omständigheter.

Ibland biverkningar har rapporterats . De omfattar frossa , hosta , feber , smärta vid urinering , halsont , svullna körtlar och trötthet . Om någon av dessa biverkningar inträffar , kontakta din läkare omedelbart . Din vårdgivare avgör om du ska fortsätta ta detta läkemedel .

Levaquin

Levaquin , en medlem av flouroquinolones familj av antibiotika används för att ersätta Augmentin i ett antal bakteriella infektioner . Levaquin används främst för att behandla blåsa , urinvägar , hud -och bihåleinflammation .

Levaquin biverkningar är: yrsel , ledvärk , diarré , minskad urinering och hudutslag . Om du får dessa biverkningar , kontakta din läkare omedelbart. Han kommer att avgöra om du bör fortsätta med medicineringen .

Sulfametoxazol

Sulfametoxazol är ett antibiotikum som behandlar en mängd olika bakterieinfektioner. En medlem av sulfa familj av antibiotika , har dess effektivitet har bevisats i flera år . Sulfa och penicillin-baserade antibiotika är de äldsta familjer läkemedel . Sulfametoxazol är en vanlig ersättning för Spektramox , men många människor gör rapport allergier mot sulfa baserade antibiotika . Sulfametoxazol är ofta som Trimetoprim

biverkningar är sällsynta . dem som rapporterats inkluderar känslighet för solljus , kräkningar och smärta i magen . Om du upplever nässelutslag, klåda, svullnad av mun , bröstsmärtor eller svår diarré , kontakta din läkare omedelbart . Detta är symtom på en allergisk reaktion mot läkemedlet .

Previous:nothing Next:hur man balanserar hormoner för att styra pormaskar

Relaterade artiklar


 • hur man upptäcker tidiga tecken arbetskraft
 • Så för att lindra morgonstelhet i rygg, nacke och extremiteter
 • homeopatiska behandlingar för gastrisk reflux hos spädbarn
 • säkraste beslag medicinering för graviditet
 • värmeterapi för att minska smärta
 • effekten av motion på aptit dämpning
 • vad är orsakerna till extrem trötthet hos kvinnor ?
 • hur man bär kontaktlinser
 • hur man kan bota nariga läppar i småbarn
 • madrass vård för skabb
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com