barnmorskor förfaranden

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-05-22
Barnmorskor är vanligen anställda av personer som söker en naturlig förlossning fri från droger och där de kan erbjuda in och delta i beslutsfattandet. Medan det finns vissa principer som gäller för barnmorskor förfaranden , skiljer den faktiska detaljerna i förfaranden beroende på sjukhuset och patientens behov . Följande är exempel på förfaranden som genomförts av barnmorskor

mödravård

undersökningar av foster är vanligtvis patientens första besök med barnmorskan . Barnmorskan och patienten kommer att upprätta en relation som varar genom nyblivna mammor . Kommunikation och uppmuntran erbjuds till patienten hela tiden. I detta skede kommer diskussionen att börja om patientens önskemål för förlossningen och barnmorskan kommer att uppmuntra aktivt deltagande och beslutsfattande av patienten .

Gynekologiska Tentor

Barnmorskan utför bäcken undersökningar under hela graviditeten för att bedöma diameter , tillväxt och potential avvikelser . Barnmorskan kommer också att undersöka brösten, hjärta och lungor. Dessutom kommer tester att utföras för att avgöra om patienten har graviditetsdiabetes. Om det upptäcks att hon gör, det mamma-till-vara kommer sannolikt att hänvisas till en OB-GYN för vidare medicinsk övervakning under hela graviditeten.

Ultraljud

Ultraljud används för att bestämma moderkakan lokalisering, prenatal tillväxt och mognad, sätesbjudning presentation, och intrauterin fosterdöd, för att nämna några exempel. Barnmorskan kommer att förbereda sonar och förklara ingreppet för patienten.

förlossning

Barnmorskan kommer sannolikt att vara närvarande under hela arbetsmarknaden och coach modern genom processen. Barnmorskor brukar inte administrera smärtstillande medicin eftersom deras mål är att underlätta en naturlig födsel. Leverera med en barnmorska gör mamman att erbjuda insatser och förslag till leverans.

Previous:nothing Next:hur man hittar en bra fot läkare

Relaterade artiklar


 • manlig förbättring hem åtgärda
 • hur man hanterar med cervikal dysplasi
 • skallskada uppstår vid användning av vakuum vid födseln
 • Skillnaden mellan friska och sjuka lungor
 • hur man ska äta hälsosamt under preconception
 • Definitionen av senor
 • hur man vet vad man ska fråga din kirurg innan mastektomi
 • Hur berätta om du har löss
 • hur man kan hjälpa autism med bad Epsom salt
 • Vad skulle orsaka en låg följd av HDL i en blodscreening ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com