det bästa sättet att detox receptbelagda läkemedel

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-05-03
Ett beroende av receptbelagda läkemedel kan hända vem som helst. För dem som är föreskrivna receptbelagda läkemedel, såsom smärtstillande eller lugnande medel, kan det vara en farlig väg från sin föreskrivna användningen för övergrepp. Narkotikamissbruk orsakar olyckor och överdoser varje dag, men det finns sätt att detox från receptbelagda läkemedel och få ditt liv tillbaka igen

tala med din läkare

När du är beroende av receptbelagda läkemedel, behöver du hjälp av en professionell att detox från dem. Informera din läkare om ditt missbruk. Din läkare kan hjälpa dig att hitta den hjälp du behöver för detox från droger och kan ge dig råd om vilka biverkningar kan förvänta sig att dra sig ur droger. Du bör också lista alla läkemedel som du tar innan du talat med din läkare, så hon vet vad jag ska säga om abstinensbesvär.

Prata med ditt försäkringsbolag

Ring ditt försäkringsbolag för att se vilka typer, om någon, av rehabilitering eller detox program täcks av din försäkring. Du kan vara berättigad till sluten eller öppenvård som kan hjälpa dig detox från receptbelagda läkemedel som du har blivit beroende . Om du inte har någon försäkring , prata med närmaste socialkontoret att se om finns någon låg inkomst -program som finns tillgänglig för dig .

Bestäm på din kurs handlingsprogram

Om läkaren samtycker , kanske du kan med detox från droger hemma . Många människor svarar bättre när de är i en bekant miljö, omgiven av nära och kära . För en mer svårartat beroende kan kontrollera till ett rehabiliteringscenter ge den säkerhet och trygghet som många behöver detox . En extern tjänst kan också hjälpa genom att hålla missbrukaren bort från cravings av narkotika . Bestämma vilket sätt fungerar bäst för dina individuella behov skall först diskuteras med familjen och efter läkares råd .

hitta alternativ

Vanligtvis blir de flesta beroende av receptbelagda läkemedel eftersom de lagligen har ordinerats dem för en skada eller någon typ av smärta . Att hitta ett annat sätt att hantera och ta itu med någon smärta att du kan ha är viktig, liksom att hantera mentalt med att inte ha droger . Terapi kan hjälpa , i likhet med andra smärtstillande metoder för driften , som din läkare kan hjälpa dig .

Previous:nothing Next:vad är barn tyfus ?

Relaterade artiklar


 • Hur du donerar ägg genom en äggdonator byrå
 • Hur man knyter kompressorer
 • hur man nysa ordentligt
 • hur gå ner i vikt efter en tyreoidektomi
 • Hur påverkar androstendion råttor?
 • hur man beräknar hur mycket mjölk ditt barn ska dricka
 • hur förklarar tonsiller & polyper till ditt barn
 • typ av slät hjärtmuskeln
 • hur du avgör om du har erektil disfunction
 • hur man kratta löv och gå ner i vikt
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com