hem rättsmedel för avklorering

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-05-08
Det finns flera enkla sätt att ta bort klor från vatten hemma . Gör det själv och spara pengar . Förbättra smaken och lukten av ditt vatten . Avlägsna exponering för negativa biverkningar av klorerat vatten för växter , husdjur och människor

varför du bör Dechlorinate

Hem vatten klor avlägsnande inte behöver vara svårt eller dyrt . Du kan använda samma effektiv process för avklorering för växter , husdjur eller människor . Det är en bra idé att ta bort klor från vattnet , eftersom det gör vattnet mer drickbart . Klor användas för att desinficera vatten . Det är en gul substans med en grön skiftning och luktar som blekmedel . Den har nackdelar som orsakar magproblem och matsmältningsproblem, som utlöser allergiska reaktioner och mer .

Istället för att spendera tusentals kronor på ett aktivt kolfilter eller omvänd osmos för att ta bort klor hemma , finns det några enkla metoder som är effektiva :

Fyra enkla sätt att Dechlorinate Vatten

Lägg först vatten som du behöver i en omfattande mun behållaren och låt det sitta några dagar borta från direkt solljus . Var noga med att sätta den utanför eftersom klor kommer att avdunsta i gasform och du inte vill andas in ångorna .

andra , koka vattnet . Denna strategi är mycket snabbare , men den använder mer energi .

det tredje , lägga en bit av C-vitamin tablett till klorerat vatten strax före användning. C-vitamin kommer att blandas med klor och skapa en trygg salt , eliminerar obehaglig lukt och smak av klor .

fjärde , blanda klorerade vattnet i en mixer i minst 20 minuter för att ta bort klor .

Prata med din Vatten AB

Innan du prova någon av dessa metoder , prata med din lokala vattenverket för att lära sig om de använder klor eller kloramin . Kloramin blir allt vanligare och kräver olika borttagning tekniker . Det är också möjligt din lokala vattendistrikt använder ett alternativ till klor eller kloramin såsom UV-desinfektion .

Men om du hittar den smak eller lukt av klor i ditt vatten särskilt stark på vissa dagar , ring din lokala vattenverket för att registrera ett klagomål .

Previous:nothing Next:det bästa sättet att berätta föräldrar om ett syskon är alkoholproblem

Relaterade artiklar


 • Hur hCG stiger ?
 • kroniska kräkningar hos barn
 • vid vilken punkt är EPIDEMISK BINDHINNEINFLAMMATION smittar inte ?
 • Prognosen för tinea pedis
 • hur man kan förebygga botulism exotoxin
 • vad som är rätt kudde som ska användas för nacksmärta ?
 • Förhållandet mellan njursten & migrän
 • svullna ögonlock yttre hos barn
 • hur man bedömer binjurefunktion
 • hur man köper mammakläder
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com