hur man använder automatiska externa defibrillatorer i skolverksamheten

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-05-29
Plötsligt hjärtstopp är den vanligaste dödsorsaken i USA , och även om sällsynt , påverkar det barn i alla åldrar . Studenter som har upplevt plötslig hjärtdöd i skolan ofta har en underliggande , odiagnostiserade hjärtbesvär . Öka tillgången på automatisk extern defibrillator (AED ) i skolorna ökar chansen till överlevnad för studenter och andra som upplever hjärtstopp under en skola funktion

Du behöver :
AED


1 .
skapa medvetenhet, inom både skolan och samhället , om tillgången till en AED under skolans verksamhet. Överväg att placera ett meddelande om AED tillgänglighet i skolan gymnastiksal eller andra områden där skolans verksamhet kommer att hållas , för att informera föräldrar, personal och andra som en AED är tillgänglig om det behövs .
2 .
Ge tillgång till ett AED under skolan händelser genom att se till defibrillatorn är snabbt tillgänglig vid behov . Låt en utsedd anställd för att hålla AED med honom under skolans händelse, eller utse en angiven plats för AED i varje område i skolan . Lås ej AED i ett skåp eller på annat sätt begränsa tillgängligheten . Överväga att ha två eller flera antiepileptika , baserat på storleken på din skola , med en permanent placeras i atletiska avdelningen för konsekvent tillgång under sportaktiviteter .
3 .
Tåg alla skolans personal på hur du manövrerar AED och se till att de är bekväma och kompetent med dess användning . AED utbildning kan fås via American Heart Association eller Amerikanska Röda Korset , med certifieringar för barnomsorg leverantörer . Utbildad personal bör finnas på varje skola aktivitet för att underlätta snabb respons i händelse av en nödsituation .
4 .
Inrätta en beredskapsplan för din skola . Detta ingår att ha ett etablerat , praktiseras handlingsplan för att ringa 911 , som ger ytterligare medicinsk behandling som behövs tillsammans med AED bruk, såsom hjärt- lungräddning , och dokumentera händelser . Överväg att öva denna plan årligen .
5 .
Låt allmänheten för att bistå i användningen av skolans AED om det behövs , som vissa föräldrar och andra som går i skolan verksamheter kan vara väl bevandrade att använda en AED och utföra hjärt- lungräddning . Översyn barmhärtige samariten lagar för ditt tillstånd , och arbeta in dem i din beredskapsplan för att täcka användningen av ditt AED av icke-skolans personal under en nödsituation .
6 .
Använd AED som lämpliga för någon som inte svarar och inte andas . Först instruera någon att ringa 911 . Öppna sedan offrets skjorta på rena bröstet och välja lämplig storlek kuddar defibrillator för offret , antingen barn eller vuxen. Följ diagrammet på pad förpackningen för rätt Trädgårdsanläggning på bröstet . Rör inte offret, och slå på AED. Den AED kommer avgöra om du ska avge en chock för den drabbade. Om en chock rekommenderas, inte röra patienten och tryck på knappen chock. Om en chock inte rekommenderas, påbörjas hjärt-lungräddning (HLR) tills ambulanspersonalen anländer.

Tips och varningar


 • Om utbilda all skolpersonal om AED användning är inte ett alternativ, skapa ett team räddningsinsatser av flera medlemmar, som kommer att finnas tillgänglig under skoltid och under hela skolans verksamhet.


 • Previous:nothing Next:naturläkemedel för behandling av mindre hudirritation

  Relaterade artiklar


 • Hur viral hjärnhinneinflammation startar ?
 • reserekommendationer med svininfluensan
 • hur man upptäcker vatten i lungorna
 • rätt sätt att vika upp en total hälsa gym
 • hur man kan förstå riskerna med att använda armarna deodorant
 • hårtork behandling för löss
 • hur man skriver en traditionell dödsruna
 • Vilka är fördelarna med diosmin ?
 • hur kan man få hCG nivåer
 • melatonin till barn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com