hur man handskas med permanent håravfall för män

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-05-10
Män är inte de enda människor som kämpar med håravfall . Enligt American Hair Loss Association , 40 procent av dem som lider av håravfall och kala fläckar är kvinnor . Kvinnliga mönster skallighet uppstår på grund av genetik , hormoner och åldrande . Det kan vara förödande för de drabbade kvinnorna . Normalt hår växer ungefär 1/2-tums per månad , eller ca 6 inches per år . När som helst , är ungefär 15 procent av håret faller ut , att ersättas av en ny hårstrå . Men som vissa män i åldern hårstråna inte ersätts orsakar permanent håravfall .

Du behöver :
Minioxidil
. Hair pjäs .
Frisör .

Hur man handskas med permanent håravfall för kvinnor


1 .
Prova minoxidil . Denna lokal applikation har visat sig håret att växa igen i 25 procent av kvinnorna , enligt American Hair Loss Association . Minoxidil 2 procent lösning är den enda FDA-godkända behandling för kvinnliga mönster skallighet och resultaten är inte permanent . När utvärtes bruk upphör , faller håret ut igen .
2 .
Tänk hormonbehandling . Vissa kvinnor tappar hår på grund av brist på östrogen och progesteron efter klimakteriet eller på grund av en fullständig hysterektomi där äggstockarna tas bort . HRT kan ersätta dessa hormoner och återställa håret . HRT har många biverkningar som bör diskuteras med din läkare .
3 .
Transplant några permanenta håret . Pittsburgh-området plastikkirurg Dominic A. Brandy , certifierad av American Board of hårtransplantation och den amerikanska styrelsen för Kosmetisk Kirurgi , tyder på att hårtransplantation i gallring hår kan vara mycket framgångsrik som den lätt kan blandas i befintlig hår . Det finns en liten risk för infektion med hårtransplantation, men resultaten är permanenta .
4 .
Bond en peruk till ditt existerande hår . Hår väver , peruker och slagklippare ( små löshår ) kan limmas under en längre tid till hårbotten att göra livet lättare för de drabbade håravfall som kanske inte vill lägga till en peruk varje dag . Women 's Håravfall projektrapporter som dessa typer av förbättringar kosta mellan $ 450 och $ 1500 och köpare kan räkna med att spendera en extra $ 15 per månad på lim eller tejp .
Be om rekommendationer för en frisör med erfarenhet av styling gallring hår att se bättre , eller i styling löshår i existerande hår .
5 .
få stöd och tips från en lokal gruppen. En förteckning över stöd håravfall grupper finns på http://www. americanhairloss. org/hair_loss_organizations .

tips och varningar


 • Om du har valt en bunden peruk sova med den i en låg hästsvans att hålla det fint , och på en satin eller siden örngott att minska skadorna på håret föreslår kvinnas hår Förlust Project .
 • Om ditt håravfall åtföljs av viktökning , kliande hårbotten eller överväldigande känslor av trötthet , kontakta läkare eftersom det kan finnas en bakomliggande orsak som behöver en läkares omsorg .


 • Previous:nothing Next:varför fötter domnar efter att ha suttit ett tag?

  Relaterade artiklar


 • orsaker till viktminskning från influensa
 • bedrest övningar för graviditet
 • hur man vet hur många dagar du har i din menscykel
 • hur du avgör om du har fotsvamp
 • hur man vet vad man ska fråga din kirurg innan en hysterektomi
 • hur att smörja in solkräm
 • pediatriska öronvärk avhjälpa
 • Master Blaster öronvax avlägsnande
 • federala bidrag för gravida kvinnor
 • hur skärmen ditt barn för trygg barndom sport deltagande
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com