hur man hittar en bra fot läkare

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-05-22
Även om många av oss sällan tycker om tillstånd våra fötter, är deras betydelse betonas när problem uppstår. Bunions, liktornar, inåtväxande tånaglar, och andra smärttillstånd kan behandlas effektivt av en skicklig fotvårdsspecialist. Långt ifrån bara en "fot doktorn," fotvårdsspecialister specialiserade på att diagnostisera, behandla och förebygga fot, fotled och lägre benproblem. Läkare av podiatric medicin måste fylla i en praktikplats och hemvist för att bli certifierad och uppnå statliga licensieringen att öva.
1 .
Sök i American Podiatric Medical Association 's " hitta en leverantör " tjänst för en medlem nära dig . Hitta en länk i Resources. Även om de inte stödja eller rekommendera någon av de leverantörer , är medlemskapet i denna nationella organisationen ett tecken på att leverantören har tillgång till fortbildning , konferenser och andra verktyg för att hålla sina kunskaper uppdaterade .
2.
hitta en leverantör genom certifiering styrelser. Den amerikanska Styrelsen Podiatric ortopedi och primär Podiatric medicin och den amerikanska styrelsen för Podiatric kirurgi sökning erbjuda provider tjänster på sina webbplatser. Följ länkarna i Resources. Certifieringen innebär att fotvårdsspecialist har genomgått erforderlig utbildning, samt har ytterligare erfarenhet utöver att slutföra Medical School utbildning och hemvist.
3.
Fråga din husläkare för en remiss. Allmänläkare vet ofta åtminstone några specialister, inklusive fotvårdsspecialister, och kan rekommendera en bra fotvårdsspecialist i ditt område. Försäkringsbolagen ibland kräver en remiss från din husläkare för att se specialister, så att du kan uppfylla detta krav även när du frågar.
4.
Be vänner, familj och bekanta om deras upplevelser med fotterapeuter. Några av de bästa människor du kan prata med, kommer tidigare och nuvarande patienter ger den absoluta lowdown om vad deras erfarenheter med en viss fotvårdsspecialist ha sett ut. Enkel schemaläggning, inställning av främre kontorspersonal, behandling av sjuksköterskor, och kvaliteten på informationen och eftervård är alla områden som kan täckas i en word-of-mouth rekommendation.
5 .
Ring potential podiatrister och prata med dem . När du har begränsat dina möjligheter att kanske två eller tre läkare , överväga att kalla kontoret och ställa frågor . Du kanske vill fråga vad försäkring de accepterar , hur lång tid det tar att få en tid , hur de hanterar efter kontorstid nödsituationer eller svårigheter , och hur mycket tid läkaren kommer faktiskt spendera med dig , i motsats till sjuksköterskor eller tekniker . Detta är en stor möjlighet att mäta hur personalen hanterar patienten frågor och nivån av värme och effektivitet som finns i kontoret .
6 .
Överväga att inrätta ett samråd innan de accepterar att bli en patient . Även du kan debiteras för ett kontor besök kan samråd svar på många av dina frågor ansikte mot ansikte och hjälpa dig att avgöra om fotvårdsspecialist är rätt för dig . Detta kan vara särskilt användbart för att minska ångest och öka förtroendet när förfarandet är mer invasiva , som i liktorn eller hammartå operationer .


Previous:nothing Next:hur man kan öka andning

Relaterade artiklar


 • oregelbundna menstruationer och risken för graviditet
 • boniva effekt på ögonen
 • hur man förstår alternativa sätt att mitralisklaffstenos reparera
 • graviditetsdiabetes naturliga botemedel
 • alm allergi bota
 • är benzaclin för barn ?
 • Skillnaden mellan friska och sjuka lungor
 • hur man ska tolka resultaten glukosmätare
 • hur man skyddar mot huvudlöss
 • Vilka är farorna med antibakteriella gel ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com