hur man kan bli torr kliande hårbotten i ett barn

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-05-17
Småbarn och bebisar ofta lider av samma hudåkommor som påverkar vuxna och äldre barn . Torr, kliande hårbotten en olägenhet och kan lämna småbarn cranky -och irriterad . Småbarn kan utveckla en torr , kliande hårbotten för en rad olika skäl , bland annat eksem , dermatit och mjölkskorv . Om ditt barn uppvisar en torr hårbotten , konsultera en barnläkare för en riktig diagnos för efter en regim hemvården att behandla kliande hårbotten

Du behöver : .
varmt vatten
. Baby schampo ( kemiska free) .
Baby conditioner ( kemiska free) .
Handduk.
Soft-borst tandborste.
Soft-borst baby borste .
Luskam .


1 .
Blöt ditt barns hår med rent , varmt vatten . Applicera en klick schampo för att dina händer . Använd ett milt schampo som är fri från starka kemikalier och dofter . Gnid schampo i dina händer och arbeta upp ett skummande lödder . Applicera schampo till ditt barns hår och massera försiktigt in i hårbotten. Ägna särskild uppmärksamhet åt känsliga områden som är torr och fjällig .
2 .
Använd en tandborste med mjuk borst för att försiktigt skrapa hårbotten . Var särskilt uppmärksam på alla torra fläckar eller flagnande områden . Försök att lossa några flingor med tandborsten . Skölj håret med rent , varmt vatten . Upprepa schampo och steg tandborste . Skölj igen . Begränsa tvätta håret till en gång i fem dagar för att förhindra över-torkning av hårbotten .
3 .
Applicera en klick balsam i dina händer . Använd en mild balsam utvecklat för små barn . Försiktigt arbete conditioner genom ditt barns hår . Massera in i hårbotten , med inriktning på torra områden . Låt sitta i tre minuter innan sköljning med rent , varmt vatten .
4 .
Handdukstorka ditt barns hår med en ren och torr handduk . Försiktigt gnugga handduken fram och tillbaka över den torra områden i hårbotten att lossa några torr hud som återstår och för att främja fjällning .
5 .
Borsta ditt barns hår och hårbotten med mjuk-bristled baby hårborste . När borsta över området med torr hårbotten , rör försiktigt penseln i en cirkelrörelse för att ytterligare lossa några flingor . Fortsätt att borsta håret med en masserande rörelse i tre minuter . Kamma igenom håret med en luskam för att plocka upp några flingor som fastnat i håret . Upprepa borstning och kamning teknik två gånger dagligen.


Previous:nothing Next:hur man skall bekämpa akne

Relaterade artiklar


 • hur man får barnen att ta omega fiskolja 6
 • överproduktion av HGH hos barn
 • hur du kontrollerar att en baby är korrekt vaccinerade i hans eller hennes första år
 • hur man håller en engångsrakhyvel ren
 • hur man avgör om de har en hysterektomi är rätt för dig
 • hur man talar med barnen om droger och alkohol
 • hur man ska behandla åderbråck
 • den bästa fysiska övningar för seniorer
 • hur man skall bedöma vaginala infektioner i vildmarken
 • hur man kan bli av hjärndimma
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com