hur man kan övervaka en äldre mamma hemma

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-05-26
Titta på dina föräldrar blir gamla kan vara en emotionell tid. De äldre är ofta beskrivs som "stora barnen" och det är sant att den äldre en person blir desto mer hjälp de behöver i dag till dag uppgifter som kommer med att vara vuxen. Om din förälder är fortfarande bodde i sina hem, men du har frågor om sin hälsa och välbefinnande, kan det vara svårt att hålla ett vakande öga på dem 100 procent av tiden, men det är inte omöjligt att fortsätta att leva separata liv samtidigt som en självförsörjande miljö för mamma.

Du behöver:
mobiltelefon eller fast telefon för förälder
. Digitalkamera eller videokamera.
Deltid hjälp.


1.
Be om hjälp. Detta kan vara det största steget i att upprätthålla en sund hem till din förälder. De kanske inte behöver någon att kolla på dem dygnet runt, men med en person som kan fungera som ett "assistent" till dina föräldrar ett par timmar i veckan är avgörande. Denna person kan göra ärenden, se till att hemmet är rent och beboeliga och ta din förälder till läkarbesök eller sociala utflykter.
2.
Placera en videokamera i hemmet. Om du är worrywart i familjen och vill ha ett ständigt öga på din förälder hemma kan du gå spionen vägen och installera en "mormors kamera. " Vissa anser att detta är lite drastisk, men det kan komma till god användning i händelse av att din förälder faller och du måste sätta fingret på exakt vad som hände.
3.
Håll hem säkert. Det är viktigt att så din förälder åldrar, är deras hem en bekväm och säker plats för dem att bo. Om du vet att din mamma har problem att komma upp för trapporna , varför inte flytta hennes huvudsakliga boningshus där nere ? Om det finns en lös steg ut framför , få den reparerad innan en olycka händer . Din förälder kanske inte kan hålla huset upp som de normalt skulle , och det är viktigt att du kontrollera detta är också .
4 .
Update larm . Ett av de största problemen med den äldre bor hemma kan stöld , brand , eller koldioxid larm inte aktuell . Gå igenom din mammas hem och se till att varje enhet har batterier och är i skick .
5.
Besök och besöker ofta. Se till hemmet är säker och hyra extra hjälp är viktig, men ingenting kan övertrumfa tillbringa kvalitetstid med din förälder. Avsätta en dag eller två i veckan för att äta middag eller för en kvalitet besök. Uppmuntra dina barn (om du har dem) att tillbringa tid med sin mormor, och se till att hon känner sig älskad och trygg i sitt hem.

Tips och varningar


 • En av nycklarna till övervakar din gamla mor är inte synes överlägsna.


 • Previous:nothing Next:hur man bygger en trä träningsbänken

  Relaterade artiklar


 • prenatal tecken på blodproppar i benen
 • kroniska rygg- och ben hos barn
 • fertilitet droger och risken för multiplar
 • hur man naturligtvis sänka östrogen -nivåer hos män
 • hur är sperma skapas?
 • hur man kan förhindra håravfall under klimakteriet
 • vad som är rätt kudde som ska användas för nacksmärta ?
 • alternativ behandling för ulcerös kolit
 • hur man diagnostisera en öroninfektion med ett otoskop
 • Hur man sköter om hemorrojder postpartum
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com