hur man kan stoppa mina öron från ringmärkning av musik

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-05-16
Inuti våra öron är mycket små celler som kallas hårceller . Vissa av dessa hårceller skickar en elektrisk impuls längs hörselnerven till hjärnan när de stöter på ljudvågor . Om dessa celler utsätts för mycket höga ljud , de kan bli över-stimulerade och kommer att skicka en konstant signal till hjärnan , som din hjärna översätter som ett ringande ljud . Om detta händer för ofta eller under alltför lång tid , kan dessa celler blir permanent skadad vilket leder till irreversibel hörselnedsättning. Om öronen ring av exponering för hög musik är det enda botemedlet tid , så här är hur man stoppar det ringer i första hand.

Du behöver:
Bomullstussar
. Formbar syntetiska öronproppar .
Brusreducerande hörlurar .
Musikerförbundet öronproppar .

Skydda din hörsel


1 .
Roll bomullstussar tills de är tätt komprimerade och infoga i hörselgång. Var noga med att lämna en liten del av bomullstuss som sticker ut för senare borttagning . Detta kan hjälpa med låga till medelhöga bullernivåer .
2 .
fylla en liknande rullande rörelse med syntetiska öronproppar . De är stora nog att den yttre delen kan formas kring öppnandet av hörselgången för att blockera ut mer ljud . Detta är effektivt för medel-till höga bullernivåer.
3.
Bär brusreducerande hörlurar för de starkaste eller mest ihållande ljud. Dessa hörlurar avge signaler som är sonic motsatsen till dem som från utsidan, dra in ljudet innan det når dina öron. Dessa är avsedda för enhetliga låter som rytande ett plan motor, och kanske inte lika effektiva för sonic utbud av hög musik.
4.
In ett par musiker öronproppar. Dessa är utformade för att minska bullernivåerna utan att förlora den höga och låga toner som normalt öronproppar blocket. De kan kosta $ 150 till $ 200 för ett par, men det är en hel del jämfört med kostnaden för hörapparater och batterier för livet.


Previous:nothing Next:Varför är det viktigt att få barn att äta hälsosamt ?

Relaterade artiklar


 • hur man besöka någon som är sjuk
 • Hur påverkar androstendion råttor?
 • hur du hittar din uppfattning datum
 • hur man läser foster ultraljud rapporter
 • fysisk omsorg för äldre
 • Hur man vet om du har rätt till kirurgi för viktminskning
 • depression och fallprevention hos äldre
 • hur man amma utan att få såriga bröstvårtor
 • madrass vård för skabb
 • teorier om barns fysiska utveckling
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com