hur man ska bekämpa allergi - relaterade trötthet

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-05-04
Att handskas med symptom i samband med allergier kan vara svårt , men en av de svåraste att hantera är en minskning av energi nivåer . Känsla trött kan påverka vakenhet , fokus och mental klarhet . Grundläggande dagliga uppgifter kan ta längre tid och verkar mer komplicerat eller rent av omöjligt , särskilt när blandad med effekten av allergier
1 .
Investera i en hypoallergenisk madrass , madrasskydd , kuddar , och örngott . Använda någon eller alla av dessa punkter kommer att minska mängden allergener som finns i och på ytor . Sömn kvalitet och kvantitet lider ofta på grund av allergier , och förbättra dessa två faktorer kan stöd i kampen mot allergi-relaterade trötthet .
2 .
Utvärdera over-the-counter läkemedel med din läkare. Vissa mediciner innehåller ingredienser som kommer att störa en god natts sömn . Överväga att ta mediciner på morgonen , eller byta till en annan produkt innan sängen .
3 .
Ta en multivitamin. Allergier orsaka immunsystemet att svara på ämnen som är normalt ofarliga. Så småningom konstant talan i immunsystemet leder till ökad trötthet. Att ta en multivitamin kan förbättra det allmänna hälsotillståndet i kroppen och immunsystemet.
4.
Minska nästäppa som orsakas av allergier. Beroende på det enskilda, undvika topp allergen gånger, orsaker till allergier, tar över receptfria eller receptbelagda läkemedel, och med hjälp av en luftrenare kan vara alternativ att överväga. .
5
Ta en 15-till 20-minuters tupplur. Eftersom sömn är normalt störs för de flesta allergiker kan en tupplur vara det bästa sättet för kroppen att naturligt ladda.
6.
Använda aromterapi dofter för att öka energi. Dofter som innehåller kryddiga övertoner, citrus eller pepparmynta kan hjälpa naturligt öka de organ energinivån.


Previous:nothing Next:skadliga effekterna av solarier till din hud

Relaterade artiklar


 • hur man hanterar smärtan under förlossningen
 • orsaker till viktminskning från influensa
 • hur man identifierar stift maskar
 • hur man förbereder ett hem rättsmedel för en täppt näsa
 • hur man reser med bil när man är gravid
 • hur man ska behandla feminina klåda & torrhet
 • hur man kan behandla kontakteksem i ansiktet
 • hur man blir en säkrare senior
 • avulsion fraktur i höften hos barn
 • hur du kontrollerar att en baby är ordentligt vaccinerade för utomeuropeiska resor
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com